Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan, aki csalódott...

Van itt olyan, aki csalódott a tudatos bőrápolásban? Miért és mire váltottál?

Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Nem dolok be ilyen reklamszovegeknek, mint tudatos taplalkozas es borapolas. Neked viszont nagyon sok szabadidod lehet ha igen. Javaslom menj el valami tanfolyamra.
2022. febr. 10. 15:01
 2/9 A kérdező kommentje:

???

Ezt most full nem értem. Bocsi 🤣

2022. febr. 10. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nem jott be. Minden borradir, krem, maszk stb.csak rontott a boromon. Semmit nem hasznalok az arcomra, mindennap reggel megmosom. Az arcom tiszta, nincsenek pattanasaim, teljesen normalis. Nyilvan ez genetika is, de nehez megtalalni a neked megfelelo termekeket :/
2022. febr. 10. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Én inkább csak pár "agyonhypeolt" termékben.

Pl. Ordinary, vagy La Roche Posay. Vannak 1-1 jobb dolgaik, de összességében nem akkora szám, mint ahogy beszél róluk mindenki.

Én a Paula's Choice, Tatcha és Dior termékeket szeretem a legjobban, ott egyikben sem csalódtam. Ami kicsit könnyebben beszerezhető, és jó, az még a Clinique, de ott sem minden termék.

2022. febr. 10. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Mikor elkezdtem hónapokig csak rosszabb volt, de kerestem mi kellene ahhoz hogy jobb legyne, merthát alapvetően ez nem csak egy trend, kutatásokon alapulnak ezek az infok. Szóval folytattam, változtattam, és jelenleg ott tartok, hogy ahónapokig gyulladozó aknés állam már sima, csak egy közepes tretinoin és rendszeres naptejezés volt a kulcs. Kissé túl lelkes voltam, kentem mindent, és túlságosan gyenge retinolt használtam.

Biztos vagyok benne hogy sokan csalódnak, és butaságokat hisznek utána, mert még ha elsőre meg is van a tökéletes terméksor, akkor is hetek mire jobb lesz, és a legtöbben már valljuk be két hét után csalódottan bámuljuk a tükröt...pedig az én bőröm se két hét alatt ment tropára...de amikor megvolt a megfelelő tretinoin elég gyorsan helyrejött, egy hónapig szoktunk össze azért, az elején hámlott az arcom tőle nyilván...

2022. febr. 11. 02:37
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Ha a megfelelő termékeket használod, akkor nem lehet benne csalódni szerintem. Valamennyit mindenképpen segíteni fog, de lehet nem oldja meg teljesen minden problémád, hisz sok mindennek belső oka van. Illetve irreális eredményeket se várjunk tőle, egy 30+ éve elhanyagolt, szétnapoztatott bőrt nem fog helyrerántani egy kis hámlasztás meg retinol.

Viszont valamennyi javulást mindenképpen hoz, ha nálad nem így van, akkor még nem találtad meg a megfelelő rutint és termékeket.

Az előttem lévőhöz hasonlóan szintén csak termékben csalódtam, illetve idővel, tapasztalattal rájöttem, hogy bizonyos hatóanyagokra egyáltalán nincs szüksége a bőrömnek, sőt, még rontanak is az állapotán.

Mióta megtaláltam nekem mi és hogyan működik, azóta rengeteget javult a bőröm. Sose lesz tökéletes, mert genetikailag zsíros, tág pórusú, problémás, az ilyen bőrből a tudatos rutin se fog sima, teljesen egyenletes, (látszólag) pórusmentes, normál bőrt varázsolni. Szóval nem tökéletes az enyém se, de hosszú évek óta először kimerek menni az utcára alapozó nélkül és ez nekem hatalmas szó.

2022. febr. 11. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

A rutinom jo, de a marka volt szar valasztas, mint utobb kiderult.

En egyedul a revox markaban csalodtam, osszesen asszem 6-7 termeket vettem toluk (sajnos nagyon hulye voltam, hogy probalkoztam :D) de vagy kenyelmetlen volt viselni es pattanasokat okozott (fenyvedo, valamilyen hidratalo olaj) vagy semmit nem csinalt a borommel, hiaba hasznaltam honapokig (hamlasztok, azelaic sav, niacinamide). Csabito volt persze az, hogy konnyen elerhetoek a termekek es kedvezo az aruk is, illetve a velemenyek is sokszor pozitivak voltak, hihetetlen, hogy nekem tenyleg egyik termekkel se volt szerencsem :D

Ezzel szemben nekem az ordinary nagyon bevalt.

2022. febr. 11. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
12%
mind szar, csak a hypos (csap) víz az igazi és egy puha törölköző.
2022. febr. 11. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényege a dolognak, hogy ne a termékek ajánlásait figyeld, hanem az összetevőket. Ki kell tapasztalnod mi jó a bőrödre és mi nem. Pl. a parfümös termékek alapvetően nem férnek bele a tudatos bőrápolásba, nekem viszont nem szoktak gondot okozni. Van, akinek meg nagyon is.

Meg attól még hogy agyonhype-olnak néhány (fizetett) terméket az influencerek, neked nem feltétlenül fognak beválni. Akkor sem, ha tényleg jó összetevői vannak és tényleg megbízható ember mondja. A te bőröd lehet teljesen másképp reagál. Sokat kell olvasni és sokat kell kutatni/próbálgatni magadnak, nem mindent megvásárolni, amit a csoportokban ajánlanak.

2022. febr. 11. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!