Mit tudok ellenük tenni? Fodrászok és más tapasztalt emberek segítségét várnám!
Első sorban tapasztalt fodrászok válaszát várom illetve olyanokét akik ilyes féle szolgáltatást nyújtanak!
Idén végeztem a fodrász iskolával!A 3 év alatt folyamatosan volt gondom a kisebbséggel!Nem általánosítani akarok de tényleg csak velük fordult elő hogy kárt okoztak becsaptak stb stb!
Házhoz jártam eddig de most nyitok egy szalont!Eddig is folyamatosan jöttek a házunk elé hogy csináljam meg a hajukat!Én voltam a hibás mert volt olyan akinek elvállaltam ami nem is gond mert úgy gondoltam ismerem gyerekkorom óta őket csak nem engem csapnak be!Volt olyan aki nem fizetett ill. volt olyan aki meglopott
De ugye suli mellett "feketén " csináltam anyagáron...nevetséges összegekért és nem tudtam se behajtani se semmi (tanulópénznek jó volt,tudtam mire hivatkozni hogy nem megyek!
Folyamatosan jöttek hozzám hogy hitelbe csináljam meg a hajukat ...elküldtem őket, bántottak!Aztán Csillapodtak a dolgok!De most hogy elkeződött a suli kapták a sok segélyt megint jöttek mert ugye volt pénz (persze ez csak csali am. nem fizetnek)!De nem vállaltam el őket..kaptam is ezért:S hogy rasszista vagyok!Pedig nem!Akik nem vertek át nem fenyegettek azoknak azóta is csinálom a hajukat és semmi gond nincs velük (kevesen vannak:( )Több cigányt nem akarok elvállalni!!!!!Lehet valóban rasszista vagyok de már kaptam annyi fenyegetést tőlük hogy az nem igaz!
Tegnap előtt szintén elküldtem egy 15éves kétszeres anyuka cigány lányt és a vele tartó részeg "barátnőjét" Megmnodtam nekik hogy nem megyek hozzájuk mert féltem a saját testi épségem (tudni illik hetente megy a börtöntöltelék apjukhoz meg báttyukhoz a rendőrség illetve a mentő) Ne erre ma megkaptam a magamét!Most én vagyok a szar...a rossz fodrász stb stb!
Nos a kérdésem ill. kérésem az lenne hogy segítsen már valaki aki volt hasonló helyzetben hogy hogyan kerülhetem el minél tisztességesebb úton az ilyen szituációkat!Mivel hamarosan szalont nyitok ezért biztos lesz még pár hasonló élményem a kisebbséggel!Meghalni még nem szeretnék:S de nem leszek a csicskájuk!
Köszönöm
Esetleg feljelentheted őket, bár azzal is magadnak csinálsz bajt, mert ezeknek vannak kapcsolataik "kapcsolataik" és akkor örökre hajtani fogja őket a bosszú vágy.. Ne a környéken nyisd a szalont, hátha nem fogják tudni, hogy ott majd Te dolgozol főleg, ha a jövendőbeli tervedet sem tudják, hogy szalont szeretnél nyitni. Attól ne félj, hogy csökkenni fognak a vendégeid számai, mert ha egy olyan magukfajta cigányok (tisztelet a kivételeknek) leakarnák rombolni a hírneved nem hiszem, hogy bárki is komolyan venné. :)
Bocsi nem vagyok sem fodrász se semmi.
Hm. Magánvállalkozó nem köteles elvállalni azt, amit nem akar. Mert mondjuk egyszerűen nincs kedve elvégezni az adott melót.
Egy szalonban esetleg mondhatod, hogy tele vagy előre bejelentkezett vendégekkel. Ha telefonon bejelentkezik és felismered a hangjáról, hogy gáz, akkor is mondhatod, hogy sajnos már betelt. Vagy hogy most éppen a szalon kötelező takarítását és fertőtlenítését végzed, ezért pontmost (mikor bemegy, attól számítva mondjuk 1 óráig) nem tudsz vendéget fogadni, utána be vagy telve. XD
Ha a betelős duma nem működik, akkor jöhet az őszinteség: 1. hitelbe nem dolgozol, 2. akár azt is megteheted, hogy előre elkéred az összeget (ha tőlem kérnéd, meglepődnék mondjuk, de odaadnám, főleg ha még el is meséled, hogy sokszor loptak már meg), 3. végső esetre tarts magadnál valami önvédelmi eszközt.
Sok sikert és minél kevesebb konfliktust kívánok!
Nem a lakóhelyemen nyitom a szalont!Hanem a mellettünk lévő városba!Ott remélhetőleg ezek a bandák nem lesznek...de van ezektől is rosszabb!Tényleg nem szeretnék meghalni ...igaz nem félek!!!
A baj hogy ők tök természetesnek veszik azt hogy nekem kötelességem megcsinálni a hajukat!Persze én tudom hogy nem kötelességem!Nem vagyok milliomos ..kell a pénz..de tőlük semmire se számíthatok!
Tényleg vannak rendes cigányok, akiket megcsinálok de ezek azok akiktől írtózok!
Köszönöm az eddigi válaszokat!!:)Ez az utolsó nagyon megfogott:)Valószínű hogy ezt kell választanom!Nem szeretek hazudni de van amikor muszáj!
Mégegyszer köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!