Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyibe fog fájni? Tapasztalt...

Mennyibe fog fájni? Tapasztalt bulizók segítségét kérném!

Figyelt kérdés

Azt szeretném megtudni, hogy egy 12 fős pasitársaság italfogyasztására mennyi lóvéval kell elinduljak, ha én szeretném állni nekik a zechet két kör erejéig?

Valószínűleg nem fognak ilyen kitekert-kicsavart nevű hűdemilyen italokat inni és koktélok sincsenek kilátásban, tehát ez alapján kérném a tanácsotokat. Soha nem ittam, nem is fogok, narancslén nőttem fel, ezért gőzöm sincs az árakról.

Annyit tudok, hogy Unicum, Jäger, bor, sör, pálinka, vodka, kóla, gyümölcslé, ilyesmik lesznek előreláthatólag.

2011. márc. 23. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
2 kört fizetnél?Mondjuk mindenki iszik egy felest (kb. 650 ft) és egy sört mellé (250-600 ft-ig kb.) tehát kb. 2500 ft egy emberre, ami 12-re 30.000. De ez csak egy példa volt.És azt sem tudom milyen árkategóriás helyre mentek, ennél lehet drágább is, olcsóbb is, attól is függ, ki mit kér, stb... szóval ez így nehéz.
2011. márc. 23. 18:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor csak 1-et! :D Jesszusom, ilyen sokba kerülne??? Egy tekézőbe mennénk.
2011. márc. 23. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Tekézőbe még nem voltam.Figyi egy soproni (üveges) 250-300 ft kb.De egy Coronita vagy egy Miller 600 vagy több is lehet.Egy feles vodka 4-500 kb., a pálinka (ha nem valami sz@r) simán van 650.Jager/Unicum szintén 500 körül.A minőségi bort nem nagyon tudom, bort annyira nem iszok.

Remélem valamennyire tudtam segíteni.:) (első voltam)

2011. márc. 23. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!