Milyen fényvédő vált be neked? Mióta használod? Milyen típusú a bőröd? Hány éves vagy?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2022. jan. 26. 13:59
11/12 anonim válasza:
Korom lemaradt: 25 éves vagyok
(#10-es vagyok.)
12/12 anonim válasza:
36 vagyok, orcák kicsit szárazabbak, homlok-orr környéke olajosabb.
Sokáig az Eucerin Oil Controlt használtam, spf 50-et...viszont nem olyan rég változtattak a receptúrán és az alkohol denat felkerült az összetevő lista 3. helyére. Így már csípte a szemem sajnos, plusz nem is szívesen használtam volna tovább így, hogy ennyi alkoholt tömtek bele.
Most a Beauty of Joseon 50es fényvédőjét használom és bolondulok érte, tényleg. Nyilván ő nem mattít, de oda se neki...nem hagy fehér nyomot, nem csíp semmit, az összetevő lista is nagyon szép és nem is drága. Picit nehezebb beszerezni, de két hét alatt megérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!