Milyen fényvédő vált be neked? Mióta használod? Milyen típusú a bőröd? Hány éves vagy?
Én ezt a fajta Aveeno-t használom, nagyon száraz és érzékeny a bőröm, ez az egy ami nem irritálja.
Paula's Choice Calm SPF30 combination to oily sunscreen.
29 éves vagyok és egy éve figyelek oda jobban a bőrápolásra és a fényvédelemre.
Tavaly még száraz volt a bőröm, de abbahagytam a hormonális fogamzásgátlást és mostanra komninált bőröm lett, aknéra hajlamos.
A dm sundance kids-et vettem testre, de sajnos nekem nagyon nem jön be az a krém. Ragadok tőle és nagyon nehéz lemosni.
Altruist Dermatologist Sunscreen, Paula’s Choice Extra Care Non-Greasy Sunscreen, Evy Sunscreen Mousse.
Ezeket használtam mostanában, az elmúlt pár évben. Nekem nagyon száraz a bőröm, így is alá kell hidratálnom. Ezek jó nagy kiszerelésű fényvédők, úgyhogy megérik az árukat. 29 éves vagyok.
8-as vagyok:
Kb fél éve használom ezt, jól bevált. Kombinált a bőröm, 26 vagyok.
Eucerin Sun oil controlj jött be nekem. Ebben van alkohol, de eddig még nem találtam olyan fényvédőt, ami alkoholmentes és megfelelt volna.
Kb fél éve használom.
Általában normál, de valamikor zsíros a bőröm.
Amiket próbáltam korábban:
-La Roche Posay XL Anthlios spf 50 (Ettől mindig fehér lett az arcom már egy rétegtől is. Amikor újra kentem, tehát már több rétegben volt fent, akkor már nagyon hülyén néztem ki, mert még fehérebb lettem...)
-Uriage Bariesun spf 50 (Ettől elég zsíros lett a bőröm, nem bírta beszívni. Emellett ami még zavart, hogy ha belement a szemembe, akkor eléggé csípett, és mivel elég folyós állagú, így gyakran sikerült a szemembe jutnia. :/
-Sundance kids spf 50 (Nahát jött be talán a legkevésbé. Ettől úgy nézett ki a fejem, mintha disznózsírral jó vastagon bekentem volna..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!