Hogy ápoljam a hajam jól?
Hosszú barna hajam van. Természetes göndör. Viszont mindig inkább olyan mintha borzos lenne. Az álmom egy szép hullámos vagy egyenes haj. Nem szeretem hogy göndör. Azt se tudom mit kezdjek vele.
Háromszor szoktam mosni Baba samponnal. Ezután törölközőbe csavarva megszárítom. Hajkefével kifésülöm és utána hagyom, hogy száradjon meg.
Szóval nem csinálok vele sok mindent. Mert nem tudom mit kéne. Össze vissza áll mindig.
Töredezett a végei, száraz és nagyon is hullik.
Valaki tudna valamiket ajánlani?
Esetleg hajvasaló nélkül nem lehetne kicsit egyenesíteni?
Köszönöm és boldog új évet! ^^
Szia! Szárítás után már ne fésüld, csak, amikor folyik rá a víz. A fésű szétszedi a csigákat, attól lesz bozontos és száraz, nem tesz neki jót. Ráadásul a göndör haj alapból szárazabb fajta, ezért szereti a kondicionálókat/balzsamokat. (pl. Garnier Hair Food)
A hajvasalás, ilyen-olyan egyenesítés (és festés) minden esetben roncsolja a hajat, és ugye a göndör hajban alapból nehezen marad meg, szóval szerintem nem éri meg, inkább próbálj megbarátkozni a jelenlegivel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!