Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 180°c-os kerámia lapos remingt...

180°c-os kerámia lapos remington vagy 200°c-os kerámia lapos dyras hajvasaló?

Figyelt kérdés
Egy árban van mind a 2. Nagyon sok és nagyon göndör a hajam. Elég a 180 °c-os hajvasaló vagy vegyem a 200°c-osat?
2010. szept. 6. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak is a márkásat!!! Remington!

Az ilyen dyras neve sincs hajvasalók csak jobban roncsolnak. Hidd el.

A hajad érdekében jobb ha minél jobb márkát választasz.

2010. szept. 6. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha igazán jót szeretnél,vegyél Bellissima creativity-t. Én fodrász vagyok és komolyan mondom,hogy ilyen jóval még nem találkoztam!Nekem is göndör hajam van,eleinte csak szárítás után vasaltam át néha,aztán csak mostanában olvastam el a dobozán,hogy vizes hajat is lehet vele vasalni.Hát gondoltam kipróbálom,bár nem nagyon hittem benne,hogy szép lesz... Hát olyan szög egyenes lett a hajam,és nem lett se szálkás száraz a vége,tényleg nagyon jó lett.Úgyhogy én ezt csak ajánlani tudom! ;)
2010. szept. 6. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Remington
2010. szept. 7. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!