Jogosan zavarja a fodrászomat, hogy otthon magam festem a hajamat és csak vágatni járok hozzá?
Lehet csak azért csinálja, hogy hátha akkor innentől nála festeted és neki fizetsz érte. Amúgy semmi joga beleszólni, mindegy mi az ok, max kedvesen tanácsolhatná, hogy pl. szebb meg egészségesebb lenne, ha professzionálisan lenne festve, de semmiképp nem kéne ilyen stílusban megjegyzéseket tennie.
Ha nem szimpi emiatt, nyugodtan keress másikat.
A fodrász sokkal szarabb festéket használ, mint ami a boltban van, ketteske.
Azért szól be a fodrász, mert nem nála költesz el egy vagyont. Én 10 éve voltam utoljára fodrásznál, mert már elegem lett. Mindegyik csak ugatni tud, pletykálni, amire a fszom se kíváncsi, meg a konkurenseit szidni, ahelyett hogy odafigyelne arra, amit csinál. Egyik sem tudta befesteni a hajamat, mindegyik csak elcseszte, és akkor csodálkoznak, hogy inkább otthon megcsinálom magamnak. Milyen érdekes, hogy én meg tudom csinálni, pedig nem vagyok fodrász. A nagy részük kalap szart sem ér, csak a markukat tartják. Meg hallgathatom, hogy XY Mancikával mi történt. Nyócosztályos fakezű banda.
Menj más fodrászhoz. Ez egy s3ggfej, mit vigyorog, gúnyolódik?
Azt hiszi hogy majd hatással lesz rád és nála festeted be, több pénzt fogsz otthagyni.
Nekem néha megjegyzi a fodrászom ha új hajszínem van, de pozitívan, hogy milyen jó ez a szín, illik hozzám, stb. Ha le van nőve a hajam és úgy megyek vágatni, semmi negatívat nem szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!