Milyen ételektől jönnek elő a pattanások, mitesszerek?
Szia. Sajnos nekem eléggé közrejátszanak egyes kaják a pattanásaim kialakulásában :( , ezért tudok sorolni: A fűszeres,sós chipsek, (ide tartozik a fűszeres nagyon sós kaják), néha ha mogyorós kekszet eszek attól is jön pár patti, és legjobban a kakaótól lesz csúnya az arcom. (ezért mellőzöm a csokikat,csokis kekszeket,és minden csokisat) -- nekem ezektöl jon ki a legtöbb pattanás.
17L
Sok embernek az ételektől függ de van akinek nem.Személy szerint semmitől nem jön elő pattanásom, de barátnőmnek legfőképp azt modnta a magvaktól(tökmag.szotyi..)Úgy tudom hogy a sok vörös hús fogyasztásától is, édességek(chips és olcsó csokik...)zsíros és/vagy olajos ételek.Egészségtelen italok(sok alkohol,cukros üdítők...)Persze nem mindenkire igaz ez és kis mennyiségben simán lehet fogyasztani.
Én ezt olvastam, mesélték nekem.
Remélem segítettem.:)
18/L
Nekem például, kajától sosem jön ki pattanásom, általában menstruáció előtt jönnek ki.
16/L
Hányéves vagy?
esetleg még abban az időszakban vagy...
Nekem is ugyanezek a bajaim és én sörélesztőt kezdtem elszedni.Kb. 2 hét alatt elmúltak a pattanásaim.Miteszerek persze vannak amiket kozmetikussal kezeltetek és már egy kiló alapozó nélkül kimerek menni az utcára....
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!