Szerintetek milyen a hajam?
Figyelt kérdés
Elölről szép a festés, de nekem hátulról kicsit fura. Vágva nem volt. Lehet a fésülés miatt érzem úgy, hogy nem úgy sikerült mint kellene?
Vágva most nem volt, úgyhogy azt ne nézzétek csak a festést 🙈
2021. dec. 8. 18:43
11/19 anonim válasza:
Na bejött az oldal.
Egyet tudok érteni az előzőkkel.
12/19 A kérdező kommentje:
Nekem is csak véletlenül jutott eszembe igy képet csinálni. A szalonban nekem se tűnt fel, főleg hogy a hullámosítás is elfedi a hibákat.
2021. dec. 8. 21:35
13/19 anonim válasza:
Szerintem ugy nez ki, mintha regi lenovesed lenne; en bizony szegyellnem magam a fodraszod helyeben. :\
14/19 anonim válasza:
A menyasszonyi frizurám nem került ennyibe Pestközelben... Nagyon át lettél verve és a munka is igénytelen!
15/19 anonim válasza:
Ez nem valami szép ne haragudj, tényleg olyan mintha annó évekkel ezelőtt elrontott szőkítést akarnál lenöveszteni. Annak kifejezetten jó lenne, mert a saját hajszíned a tetejém szép egészséges, ami meg az alján van meg folyamatosan vissza van vágatva hogy eltűnjön.
De úgy hogy ez friss frizura és fodrász csinálta, úgy nem valami jó.
16/19 A kérdező kommentje:
Ezt milyennek látjátok? Még én csináltam magamnak 2016-ban.
Ha ez jobb eskü kijavitom inkább magamnak.
2021. dec. 11. 20:58
19/19 anonim válasza:
Ezerszer jobb, bár gondolom ezt az alapszínedből csináltad. Viszont így hogy el van rontva már egyszer a szőkítés, nehezebb, fodrásznak is nehéz lesz kijavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!