Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek mi a napi/heti/havi...

Kinek mi a napi/heti/havi rutinja szépségápolásból? Illetve, hogyan hozhatjuk ki magunkból mindennap a legjobbat?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok,és tudom,hogy szégyen de eddig nem foglalkoztam magammal.Mindennap megfürödtem,heti kétszer megmostam a hajam,napi kétszer fogat mostam reggel dezodor és ennyi.Most viszont változtatni szeretnék ezen.De nem tudom,hogyan kezdjek hozzá,ezért tettem fel a kérdést.Kíváncsi vagyok,ki hogyan foglalkozik magával.:)
2010. szept. 5. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem viszem túlzásba. Heti 1-2 alkalommal radírozós arclemosót használok, ilyet: [link]

amikor unatkozom vagy nincs jobb dolgom, akkor felteszek egy pakolást: vagy vékonyra szelt uborkát, ami tisztít, vagy pár csepp tejjel kikevert élesztőt, ami táplál és tele van vitaminnal.

Heti 1-2 alkalommal testápolózom önbarnítós testápolóval, ettől van egy kis színem,

Illetve este és reggel szintén Nivea éjszakai, illetve nappali krémmel bekenem az arcom. Ha nincs rá pénzem, akkor sima gyógyszertárival.

És ennyi az egész. Én is keveset foglalkozom a külsőmmel, de nálam ezek beváltak, viszonylag kevés mesterséges anyagot juttatok a bőrömbe, de ennyi kell, hogy szép legyen.

Ja meg szinte minden nap szedem a szemöldököm, mert nagyon gyorsan nő. De egyéb helyeken csak akkor szőrtelenítek, ha látszik, a párom így is szeret, viszont talán nem erősödik meg így annyira később.

2010. szept. 5. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

hát én naponta 2x fogat mosok, és arcot is 2x kifejezetten arctisztító kozmetikummal. minden este tusolok, és minden második nap hajat is mosok...

meg természetesen a napi dolgok, dezodor reggelente, parfüm, meg egy kevés (de hangsúlyozom, h kevés) smink (púder, szempillaspirál, labello). és minden reggel kivasalom a hajam, mert olyan átmenet a hullámos és a göndör között, h semmit se tudok vele kezdeni, uh ink. kivasalom, de van h éjjel nem alszom szét nagyon, ilyenkor nem szoktam... szval ált. reggel eldöntöm, h állítom be épp aznapra :)

meg este lefekvés előtt kézrémezek.

hát...így kb. ennyi. :)

18/L

2010. szept. 5. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok... még szoktam testápolót használni, és éjszakára éjszakai arckrémet is.
2010. szept. 5. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

még mindig előző... :D

3 naponta szőrteleníteni is szoktam, szemöldököm pedig minden nap megnézem milyen, és ha kell, ráigazítok.

most már tényleg ennyi :D

2010. szept. 5. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
naponta fürdés dezodor fogmosás parfüm szempillaspirál, szájfény, hajvégápoló, szemöldökigazgatás, arcecsetelő, 2naponta hajmosás hajpakolás szőr karbantartás, műkörmöm van magamnak csinálom, hetente igazítom, most itthon vagyok babával de amikor jöttem-mentem akkor erősebben sminkeltem/fogok is majd.
2010. szept. 5. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Reggel: lemosom az arcom sima vizzel, fogatmosok, kivasalom a hajam, aztán enyhe smink(szempillaspirál,szemceruza) és dezodor parfüm. Napközben igazítom a szemcerkát és a hajamat. Majd este fogmosás, arctisztítás, sminklemosás, hajösszekötés, fürdés ill. tusolás.. Majd kikészítem a tiszta ruhámat másnapra és megigazítom a körmeimet meg stb:) De ez jó kérdés, tetszik;)
2010. szept. 7. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!