Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni? Van olyan...

Mit lehet tenni? Van olyan oldal ahol legalább ki lehet írni magunkból?

Figyelt kérdés
Gyerek miatt nem tudok pszichológushoz menni mert nem tudom hova tenni őt.Itt a neten fizetni kell érte ha online kérek segítséget.Elég nagy a baj....
2011. júl. 26. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
blog.hu-n ingyenesen lehet blogot írni, de egyébként mi a baj?
2011. júl. 26. 15:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Öngyilkos lett az anyukám és van egy pici babám.Most nem megy az élet ahogy kellene és ennek már fizikai tünetei is vannak szóval tudom baj van.
2011. júl. 26. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
sajnálom a történteket, és párod van/nincs akire tudnád hagyni, barátnőd?
2011. júl. 26. 15:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindenki dolgozik körülöttem és igazából senkit nem érdekel mi van velem úgy viselkedik a család mintha mise történt volna.Folyton azt kérdezik mi a baj és miért vagyok szomorú????
2011. júl. 26. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát ez furcsa. Mikor történt a dolog?

Milyen fizikai tüneteket okoz?

2011. júl. 26. 15:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Pár hete.

Fáradt vagyok,gyenge a gyereket alig bírom el,nem alszom,hányás,hasmenés,szédülés stb.

Azt mondják ne törődjek anyuval mert ő választotta ezt és ezzel megmagyaráztak mindent szerintük.

2011. júl. 26. 15:11
 7/9 anonim válasza:

Nagyon fontos lenne elmennes szakemberhez, méghozzá azért, mert neked ott a picid, akit erős és egészséges (mentálisan is) felnőtté kell nevelned. Ha a lelkedben nincsenek helyén a dolgok - a történtek után én nem csodálkozom rajta - akkor így nem fog sikerülni egy kiegyensúlyozott gyermeked lehessen.

Ha te próbálod is mutatni, hogy minden ok, ő ezt megérzi és kihat rá.

Ha tényleg nincs senki (barátnő, szomszéd, rokon) akire rábízhatod, pár órára fogadj babysittert.

Az is furcsa, hogy a rokonok úgy viselkednek veled, mintha nem is történt volna semmi különös.

Örülök, hogy legalább te felismered, hogy segítségre van szükséged. Ez nagyon jó, hogy odafigyelsz magadra.

2011. júl. 26. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha esetleg Budapesti vagy, akkor egyszer-kétszer szívesen segítek a gyerekre vigyázni, ez ne legyen akadály (természetesen ingyen). De biztos vagyok benne, hogy a környezetedben is találsz olyat, aki segít, vagy keress rá a neten önkéntességgel foglalkozó szervezetekre ők tuti segítenek.
2011. júl. 26. 17:24
 9/9 ciceribojso ***** válasza:

www.bura.hu

Még pszichológus szakorvosuk is van. Teljesen ingyenes. Regisztrálni kell. Aztán olyan "területet" választasz magadnak, amilyent akarsz. Mindenféle sorstársak vannak. Sok tapasztalattal, készségesek stb.

Ha valami nem megy írjál.

2011. júl. 27. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!