Lapockáig erő hosszú hajam van. Nagyon sokat volt festve, eléggé törik, mindenképpen le akarom vágatni, de adnèk neki egy formát. Long bob esetleg ?
Figyelt kérdés
Mivel növeszteni szeretném a vágás után nem túlzottan drasztikus változást szeretnék, csak lenne egy jó formája2021. nov. 30. 02:01
1/4 anonim válasza:
Nekem szőkítve volt február környékén, házilag, teljesen tönkrevágtam, nyáron volt levágva (szinte tövig), mivel a tarkómnàl, meg oldalt tüsis volt, ott eleve rövidebb így elég hülyén néz ki, fejpánttal takarom el, a tetejét pedig felcsurkázom (kb mint a Gangsta Zolee lol), de anyámnak nem jön be. De ha te csak ilyen átmeneti hajat akarsz szerkntem egy jó választás, de ha nagykn szálkás a hajad, akkor érdemes lenne olyan állig érőnek lennie (szerintem), meg vágás után gyorsabban is nő a haj picivel, közben meg ápolhatod haj olajjal meg balzsammal, nagyon jót tesz.
2/4 anonim válasza:
Miért nőne gyorsabban a hajad hajvágás tól???
Amit te látsz a hajadból az az elhalt rész, a hajhagymákból nő a haj. Max azért érzed gyorsabb növésnek, mert ami kinő nem törik vissza vágás után.
3/4 anonim válasza:
Tapasztalat, és nem arra gondolok, hogy tövig levágod holnqp meg a seggig ér, hanem gyorsabban nő, átlagban olyan 1-2 mm-t nő a haj havonta körülbelül, hajvágástól akár fél centit is nőhet.
4/4 A kérdező kommentje:
A hajvágás sikeresen megtörtént,nagyon nagyon maximum 10cm volt a sérült vég, így legalább már egyforma hosszú, puha, egészséges tapintású, szépen fog majd nőni, váll alá ér, össze is lehet fogni, furcsa még, de meg vagyok elégedve
2021. dec. 6. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!