Ha mindennap hajat mosok, akkor milyen kárt teszek a hajammal? egyik fodrász se mondja meg.. pedig mindegyik mondja,hogy több "kárt" teszek vele...Eddig mindennap mostam,de semmi baja.
köszönöm szépen a válaszokat.. Sok fodrász azt mondja káros... de kontrétan nem írja le... Én is évek óta mosom.. mindennap és dús a hajam :)
Ige,amikor voltak a lezárások próbáltam leszokni... de nem vált be,ugyan úgy zsírosodott.. :(
Hát a faggyúterkelest nem igazán lehet befolyásolni, valakinek gyakrabban /több termelődik , könnyebben zsirosodik a haja. Tévhit hogy ki lehet tolni a hajmosással , és kevésbé zsírosodik. Most komolyan, valakinek ezt sikerült elérnie? El kell fogadni ha ilyen ha olyan...ha zavar akkor gyakrabban mosni. Ez van. Annyira szennyezett a levegő is, sok por, kosz rakódik le a hajon, nem biztos hogy jó kitolni a hajmosast.
Amivel árthatsz a hajadnak szerintem a rossz fésű, vagy a túl magas hőfokon hajszárítózás, túl szoros "csuri", hajgumi. Ezek gyilkolják rendesen a hajvègeket.
Előző vagyok. Nekem például akkor zsírosodik gyorsabban , ha összefogom, na akkor egy két nap és már zsíros. Ha leengedve hagyom jobban bírja. Ha nem szárítom be hajszárítóval és vasalom ki akkor is hamarabb lesz zsiros. Lustasagbol olyan 5-van amikor 7 naponta mosom. De ugyanúgy zsírosodik ha 3 naponta mosom. És szerintem nyugodtan lehet akár gyakrabban is mosni, ha úgy érzed ápoltnak.
Nyáron a meleg miatt szintén jobban zsírosodik. Télen a sapka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!