Bízzam a fodrászra?
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy emo hajat szeretnék, és el szeretnék menni egy fodrászhoz Szolnokra. Szerintetek bízzak a fodrászban hogy jól megcsinálja?
Ilyen hajat szeretnék:
Lol
Ez 15 éve is ultra gáz volt, nem még most..m
Mivel ez nem egy mindennapi haj, van rá esély, hogy nem olyan lesz, mint szeretnéd.
Neten van jó pár tutorial, úgyhogy ha van ügyes kezű barátnő/ismerős, akiben jobban bízol, akkor kérd meg őt.
Egyikre sem akarlak rábeszélni/lebeszélni, csak azért írom, hogy tudd valahogyan mérlegelni a megoldásokat.
2. válaszolónak: aki emo, az nem divatból emo, szóval a válaszod több szempontból sem releváns. Nem kérdezte ugyan senki, de szerintem meg a mainstream futószalagon gyártott instalányok gázak 😱
2.-ik válaszoló, köszönöm a válaszodat!
Az elsőre nemtudok mit mondani:/
Megpróbálok olyan fodrászt találni aki profi és jó értékeléseket kapott
A szüleim ezt a haját nem fogják tudni megcsinálni, én meg félek hogy elrontom, ezért nem is kezdek bele
ne hallgass az első válaszolóra,csak engedd el..:)
szerintem nagyon is jó a frizura,viszont a képet elnézve elég egy nagyjából áll alá vagy fölé érő frufrut vagatnod,illetve tépetned a hajadból.(ezt borotvával is megteheted,hogy a hajad "emósabb" hatást váltson ki.
persze ezek mind csak saját gondolatok,ha van ügyes kezű ismerősöd,akár ő is simán megtudná csinálni^^
Az a baj hogy ez nem az igazi kép, hogy igazából milyenre szeretném. Az a galériámban van, csak onnan nem lehet képet küldeni
Jövőhónapba megyek fodrászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!