Jogomban áll vissza követelni a pénzemet ha így elrontotta a hajamat?
Fodrász festette be a hajamat vörösesbarnára. Első nézésre gyönyörű volt. Megmostam a hajamat 3 nappal később megmostam a hajamat minőségi samponnal festett hajra valóval. Mikor megszárítottam le voltam döbbenve. Száraz koró lett a vége és szinte paradicsom piros lett a hajam ami közel se volt hasonló ahoz amilyen volt. Írtam a fodrásznak aki csak annyit írt nem vállal garanciát a munkájára, én rontottam el biztos és azóta letiltott. Soha nem volt semmi gondom mikor magamnak festettem a hajamat. Most meg mint egy paradicsom úgy villogok.
Most azt tervezem, hogy hétfőn személyesen számon kérem és vissza követelem a pénzemet minimum
sotet zold hajat szerettem volna, turkiz kekkel jottem ki a fodrasztol. teljesen foltos, a hatulja konkretan szurke volt, talan az oldalan talaltam csak 1-2 zoldes tincset. teljes arat kellett fizetnem, mert hat "csak azert mert nem tetszik nekem ugyanugy elpazaroltam rad egy csomo hajszinezot" de azota sem tettem be a labamat egy fodrasz szalonban sem pedig mar ez lassan 3 eve volt. azota magamnak festem, voltam mar lila, kek, zold, fekete, piros sot meg narancssarga is es en otthon a szinte semmilyen fodrasztudasommal szazszor jobban megcsinalom a hajamat mint ahogy az a fodrasz.
szoval igen, szerintem mindenkeppen menj be rekalmalni csak ezzel arra akartam kilyukadni hogy ne legyel annyira biztos benne hogy visszaadjak a penzt, meg ha jogod is lenne ra :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!