Elrontott szőkítés után mennyi idővel lehet befesteni a hajat?
Sajnos a fodrász nem értette meg mit jelent a balayage (vagy fogalmam sincs mi történt...) és majdnem az egész hajamat kiszőkítette.
Alap hajszínem sötétbarna, nem is szerettem volna ennyire szőkére, de a színe sem az igazi. Nem dúrván sárga/narancs, de nem is hamvas, ahogy szerettem volna. Próbáltam lila hajpakolást már, de az nem hat olyan gyorsan, ezért be szeretném festeni Palette intensive color creme 10-2-es hamvasszőkéjével, hogy a színe legalább jobb legyen.
Úgy tudom, nem valami egészséges ennyit csesztetni a hajat, de megoldás kéne minél hamarabb...Egyéként jól bírta a szőkítést ahhoz képest, hogy sötétből lett szőke (kb. 4-esből 8-as árnyalat) nem tört le, nem lett szétroncsolt és a fodrász is mondta, hogy sok hajam van és átlagosan erős szálú.
Tudom, hogy a legjobb az lenne, ha várnék még heteket, de arra lennék kíváncsi, hogy valaki csinálta-e szőkítés után pár nappal ezt a javító festést, és lett baj belőle? Vagy nagyon nem ajánlott?
Írjatok légyszi tapasztalatokat a festékkel kapcs ha van, a másik, hogy ammóniamentes megoldást is olvastam, az jobb lehetne most?
Köszi!
Köszönöm 2-es, nagyon nem értek hozzá, ezért is kérdezem. :) Esetleg tudtok valami jó hamvasító cuccot ami segítene? Az a baj a pakolásokkal, hogy hetek múlva látszik majd az eredménye, ezért is mennék rá a festékre.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!