Haj ápolása kívülről, belülről egy elrontott szőkítés után?
Figyelt kérdés
A most már volt fodrászom elrontotta a hajam, melíroztatni szerettem volna de ő a hajam egész alját kiszőkítette ráadásul undorító sárgás színe lett. 3 napig bírtam vele most befestettem barnára, az eredeti hajszínemre, legalábbis ahhoz áll közel. Tudom hogy ezt a szőkítés miatt eleinte hamar le fogja dobni így majd újra be kell festenem. Nem szeretném most kívágatni a szőkített részt mert kb 6-8 cm-re van a hajtöveimtől. Minél előbb meg szeretném növeszteni. Nem szeretném, hogy most a szőkítéstől plusz a festéstől elkezdjen hullani, töredezni. Milyen sampont, balzsamot ajánlotok rá? És milyen vitamint? Eddig sose szedtem semmire se vitamint a hajam nagyon sűrű és vastagszálú csak nem szeretném, hogy ez most változzon emiatt a malőr miatt.2017. jún. 13. 20:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!