Az élesztő tényleg jó a pattanásokra? Valaki használja? És ha igen segített valamit?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 14:10
1/9 anonim válasza:
Igen, en majdnem minden nap megeszek egy leveskockanyi elesztot, es az hasznal. eloszor latvanyosan letisztult a borom, aztan megerosodott a hajam, a kormom. Abba se hagyom soha :) Eleg szar ize van mellesleg, de en ugy csinalom, hogy odakeszitek egy liter teat, es egy kis darab elesztot lenyelek egy fel pohar teaval. igy nem erzem az izet, es viszonylag hamar lekuldom :) Sok sikert. Ja es igyal sok folyadekot, az is jo a borre!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) az előbb próbáltam ki és majdnem kiköptem olyan rossz íze van:D
2010. szept. 5. 14:26
3/9 anonim válasza:
Szia,én úgy csinálom h egy kis vízbe rakok és megiszom,akkor elviselhetőbb,és kis köröm nagyságnyit eszem meg minden nap és szebb lett tőle a bőröm.
Amúgy: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=6&keres=..
4/9 anonim válasza:
Én most kezdtem el pár napja, de még nem látok változást, remélem később szebb lesz tőle a bőröm. :)
5/9 anonim válasza:
Gyümölcsjoghurttal próbáltátok már? Én úgy ettem régebben, és sokkal jobb, szinte nem is érezni az ízét! próbáljátok ki!:)
6/9 anonim válasza:
Én is használom és pakolásként is... de nem régóta szóval még nem hatott, de egy próbát mindenképp megér!
(Off: Pedig szerintem rohadt finom :D:D)
7/9 anonim válasza:
akkor már inkább jobb a szalicilsav:) átkened vele az arcbőrödet, és pár hét múlva vagy hamarabb látszik is a javulás:)
élesztőt is mondjuk jónk találják, bár ebből sem lehet szerintem túl sokat enni vagy nem tudom:)
remélem segítettem:)
8/9 anonim válasza:
utolsó előtti: xDDDD jó íze van szted? xDD
9/9 anonim válasza:
teafa olaj! vagy alkohol, de csak a pattanásokra mert ha egész arcra használod csak jobban szírosodik a bőröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!