Élesztő jó a pattanásokra?
Figyelt kérdés
De akkor egyem meg az elesztőt??vagy hogy??(((értelmes válaszokat)2010. aug. 19. 11:41
1/4 anonim válasza:
ne edd meg XD
csinálhatsz élesztőből és tejből egy kis arcpakolást
annnyi élesztő kell hozzá amiről úgy gondolod elég lesz az arcodra, tegyél hozzá annyi tejet amitől kenhető lesz de nem folyós..
aztán kend a pofidra
:)
várj amíg teljesen megszárad és utána lemoshatod amúgy jó a pattanásokra, legalábbis nekem haszhnál
2/4 anonim válasza:
arcra is kenheted és meg is eheted,ráadásul ha megeszed az nem csak a pattanásokra jó de nagyon nagyon egészséges,én minden nap eszem egy kis darabor,és úgy csinálom hogy egy nagyon kevés vizet rakok hozzá(tejet semmiféle képen)és megiszom.Az arcomra pedig így szoktam használni hogy egy pici tejjel összekeverem hogy kenhető legyen és egy piti fölmelegítem mikróban.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:):)
ki fogom próbálni :D
2010. aug. 19. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!