Mi a hajápolási rutinotok?
Ejjeli hajpakolas: hajapolo ricinusolaj akarmilyen pakolassal keverve, lehet az 300 ft-s is a kinaibol. Az egesz fejborre, hajra felviszem. Hajgumi, zuhanyzospaka, jo ejszakat. Heti 2-3 is eleg, de az egy is hozza a hatast idovel. Anyam szerint 10-20 perc is teljesen jo, nala ugy is bevalt, en inkabb ejszakara hagyom, mert a nemletezo tokomnek van kedve foloslegesen hajat szaritani.
Avonos olaj, szaritas elott vagy utan, teljesen mindegy. Nem mellesleg egesz allo nap szagolgatnam, olyan jo illatu.
Shampon mindig valtozik, egyszer 300 ft-s a kinaibol, maskor Loreal, megint maskor masik... csak ne festett hajra es ne szaraz hajra valo legyen, mert se nem festem, se nem szaraz a borom.
Amikor nem kenzezem a fejemet, alvas elott hajvegapolo olaj.
Én általában 2x samponozok,és ameddig tudom rajtahagyom mind a 2 adagot.
Nagyon alaposan kiöblítem és mehet a hajpakolás(Kallos) és balzsam a hajvégre.
Alaposan ezt is kimosom és felturbánozom.
Kb 10 perc múlva kifésülöm és hajolajat rakok a hajvégemre.
Megszárítom és kész
Sampon: Uriage ds kímélő sampon és cerave habzó lemoso.
Balzsam:most aloe hair food.
Kétféle hajvégápoló:az egyik a fanola botolife filler(ez keratinos) a másikat én dobtam össze(balea kifesulo spray, hialuronsav, i'm from rizs tonik és hővédő adalék).
Olajból két fele van. Az egyik ricinus-babassu-argan-jojoba. Ez hajmosas előtti pakolás.
A hamosas utaniban meg nincs ricinus.
Sampon:Alfaparf Reconstruction Reparative Low Shampoo (szulfát mentes)
Kétszer samponozok.A második samponozásnál már kevesebbet használok.Mindkét samponozásnál felhabosítom kicsit a tenyeremben, mielőtt a hajamra tenném.Ugye a hajra konkrétan nem szabadna rányomni a hígítatlan sampont.
Pakolás:Alfaparf Smoothing Mask
A fülemtől lefelé eloszlatom a haj végéig, 5 perc után alaposan kiöblítem.
Hajvégápoló:Alfaparf Smoothing Oil vagy a klasszikus Alfaparf kristályolaj.Most az előbbit használom.
Néha szoktam még tenni mosás előtt olajos pakolást a hajamra, az kb 1 órát van rajta.Ezt fejbőrtől a végekig kenem.Ezt a fajtát szoktam, olcsó és jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!