Lesz valami negatív következménye annak ha egy férfi kezd el kollagén kapszulát szedni amit elsősorban mindig nőknek reklámoznak?
Dr. Ismerősöd nyílván tud számolni is. A napi szükséges mennyiség olyan 10 gramm környékén mozog. A készítmény amit én néztem 500mg ot tartalmaz összesen.
Kapszulánként levetítve egy 30 darabos bodoznál ez 500:30=16 tehát a napi szükségletet bőven tartalmazza.
magyarán használnak ezek a készítmények csak ésszel kell választani.
szia! Nem fog hormonváltozást okozni se nőknek, se férfiaknak.
Viszont Én azt javaslom, hogy ne kapszulát válassz. Mert azokba csak nagyon kevés kollagént tudnak beleapplikálni. Én a GAL marhakollagén porát iszom (meleg teába keverek minden este 10 grammot). Azt olvastam, hogy 25-30 között már érdemes napi 10 gramm kollagénben gondolkodni. Se íze, se illata. Tényleg nagyon finnyás vagyok ezekre, de ennek nincs íze, abszolút fogyasztható.
Régebben a Nutriversum kollagén kapszulát próbáltam, de abban volt kb. 1-2 gramm kollagén, ami nagyon kevés.
Hogy #ránctalanítás terén fog-e segíteni, azt nem tudom. Én az ízületeim miatt szedem (de azt vettem észre, hogy mióta szedem, sokkal kevésbé hullik a hajam).
Szerintem is inkább port igyál, a kapszulákban kevés a kollagén.
Semmilyen hormon gond nem lehet tőle.
Utánaolvastál, hogy mi a kollagén? Mondjuk akkor nem kevernéd ide a hormonháztartást.
Semmi bajod nem lesz, és a por tényleg jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!