Hi. A kollagén tényleg segít feszesíteni a bőrt? Borzasztó sokat fogytam és elég gyorsan. Emiatt nagyon csúnya a bőröm. Mennyi idő alatt hozza rendbe a bőrt és melyik a legjobb kollagén? 18/L
Csodát nem tesz. Mármint a kollagén. Pláne, hogy 18 vagy. Kollagén alapból van az emberben (elnézést a fura megfogalmazásért, egy kissé fáradt vagyok már), de egy idő után, egy kor után, azt hiszem kb. 25 éves kor körül kezd el ez egyre lassabban termelődni. Viszont azelőtt nem feltétlen kell kollagént szedni, mert van benned elég, szóval nem tudom, hogy ilyen fiatalon mennyi haszna van annak, ha szedsz. Meg aztán utólag szerintem hiába szedsz, ha nagyon lóg a bőr, azt már semmi sem fogja visszacsinálni teljesen.
Mennyit fogytál, mennyi idő alatt? Csak kíváncsiságból kérdezem. Közben edzettél, próbáltál izmot építeni? Ha nem, kezdj el edzeni, izmosodni. Fiatalabb korban a bőr általában jobban viseli a fogyást, de ha nagyon gyorsan nagyon sokat leadsz, akkor a bőrt az mindenhogy megviseli. Szóval igen, étkezz egészségesen, tartsd a bőröd hidratáltan, és kezdj el edzeni. Nem tudom mit takar az, hogy nagyon csúnya a bőröd, ez elég relatív, viszont fogyás után egy ideig még feszesedhet a bőr magától valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!