Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik olyan férfi, akinek...

Létezik olyan férfi, akinek tetszik ez a frizura egy nőn?

Figyelt kérdés

Láttam kiírva itt egy másik kategóriában egy kérdést erről a "Karen hajról", és őszintén, nőként én sem értem, hogy miért teszik ezt magukkal más nők:

[link]

2021. nov. 7. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
amúgy én sem tudom elképzelni, hogy melyik férfinek tetszik ez a frizura - ellenben nők elég gyakran dicsérik egymáson ("de jól nézel ki, drágám")
2021. nov. 7. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Olyan ez a haj, mintha egy madár fészket rakott volna benne.
2021. nov. 8. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

komolyan hord meg valaki ilyen friuzrat 2021-ben??

ez a haj a 2000es evek korul volt divatos (bar akkor is inkabb csak videken), amikor en altalanosba jartam. a ‘meno’ csajok nemelyikenek volt ilyen haja. az jut rola eszembe, hogy ezek a nok azota is igymaradtak, megragadtak a 2000es evek elejen, szultek 3 gyereket a helyi bikanak, megasszonyosodtak es azota is a sarki sparban vagy kinai butikban dolgoznak eladokent es meg mindig 20 evesnek oltoznek.

szerintem jo izlesu ferfinak es nonek hideg futkos a hatan ettol a hajtol. es nem a rovidsege miatt.

2021. nov. 8. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom a rovid hajjal de ez nagyon oreges
2021. nov. 8. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában imádom a rövid hajú nőket, de ez a viselet nagyon nem jön be.
2021. nov. 9. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!