Létezik olyan férfi, akinek tetszik ez a frizura egy nőn?
Láttam kiírva itt egy másik kategóriában egy kérdést erről a "Karen hajról", és őszintén, nőként én sem értem, hogy miért teszik ezt magukkal más nők:
Nőből vagyok, de szerintem a férfiakat az összkép érdekli. Ha a nő szép, és jól áll neki, pont nem érdekli, hogy milyen a haja. Ha a nő csúnya, és/vagy nagyon előnytelen a haja, akkor se a frizuráját fogja kritizálni.
Mondjuk van az a panelproli réteg, aki ovi óta nem tud azon átlépni, hogy a kislány az, akinek hosszú a haja, és semmi mást nem tud elfogadni egy nőn. Mindegy, ha ápolatlan vagy előnytelen, de érjen a se.ggéig minimum.
#4 egy rövid haj is lehet igen szép és nőies. Sőt a majdnem kopasz is.
De érdekes meglátás, hogy szerinted csak a fenékig érő haj létezik, meg ez a "Karen" frizura, és e kettőn kívül más opció nincsen.
#8 nem, ennek a karenhajnak az a lényege, hogy gombafrizura, ami általában elöl hosszabb, hátul meg vagy kidudorodik, vagy tüsiben áll felfelé meg oldalra. Másik jellemzője, hogy általában igénytelenül festett, természetellenes élénk csíkokban melírozott.
Néhány ellenpélda, hogy a rövid haj is lehet szép és nőies...
-Rövid, nem karen:
-Rövid, nem karen:
-Rövid, nem karen:
Rövid, nem karen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!