Undorito ha egy csajnak van arcszörzete?

szerintem meg itt te vagy a buta nem a válaszolók
ha szereted elfogadod. és igen a nők többségének van bajusza.. és?? lehet hogy ő is undorítónak talál rajtad valamit de nem mondja mert nem ilyen bunkó hogy még egy oldalra is felrakja.hanem elfogadja hogy te ilyen vagy.
ez a véleményem.

Kedves Kérdező!
Látszik milyen értelmes ember vagy...Mégis mit akarsz hallani? Hogy igen, undorító az arcszőrzet egy nőn? Mert eddig azt írták, hogy ez sajnos normális, örülj, hogy a barátnőd foglalkozik ezzel. Nem tehet róla. Ha nem bírod elviselni a számodra nem tetsző válaszokat, véleményeket, ne írj ki kérdést. Te úgyis tökéletesen tudsz mindent.

Lány vagyok nem fiú. (Csak úgy mondom...)
Nem olvastam el a válaszokat.
Szerintem is kicsit furcsa, kiábránditó, de semmi képpen sem undoritó!
Ha ennyire zavar akkor valahogy próbáld meg vele ezt megbeszélni. Ha magadban tartogatod ezt, az egy idő után nagyon rossz lesz és a kapcsolatotok rovására megy, azt meg gondolom nem akarod. Szóval nem durván sértő módon próbáld meg vele megbeszélni. Lehet a helyzet nem sokat fog változni, de legalább nem kell magadban tartogatnod ami szerintem jobb. Én biztos igy csinálnám a te helyedben :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!