Undorito ha egy csajnak van arcszörzete?
Figyelt kérdés
pajesz körül meg a száján de azt borotválja de észre vettem .ne is kérdezétek mien idegesitö ,undoritonak találom a barátnöm emiatt2010. szept. 3. 16:20
11/33 anonim 

válasza:

Szerintem nem igazán tehet róla, hogy ilyen erős szőre van, ne bántsd még te is.
Inkább mondd neki, hogy ne borotválja, hanem gyantázza le (lehet kapni pár száz forintért drogériákban arcra való letépőcsíkot), mert ha borotválja, csak rosszabb lesz.
12/33 anonim 

válasza:

Te biztos tökéletesnek gondolod magad-.-
Nem tehet róla, örülj neki, hogy borotválja. És ha nem borotválná?Akkor meg gondolom az lenne a baj. Most meg az a baj, hogy borotválja. -.-
13/33 anonim 

válasza:

Miért nem hagyod ott? Már most ott kéne hagynod, ha ennyire zavar..Meg sem merem kérdezni mióta járhattok, ez még friss sztori lehet. Csak nehogy megmond neki, hogy ez a bajod vele
mert egy életre taccsra vágod az önbizalmát-
14/33 A kérdező kommentje:
azért a barátnöm még mert NAGYON SZERESÜK EGYMÁST !
csak ha meglátom akkor eltaszito
2010. szept. 3. 16:32
15/33 anonim 

válasza:

szeretjük vagy szeressük. Inkább tanulj nyelvtant, minthogy a csajod szakállán lógj.
16/33 A kérdező kommentje:
nyugalom már 1 éve és 4 honapja szeretem öt ! és semmit sem tud rola se azt ,hogy tudok rola meg nem is mondtam neki ..csak mikor szoba jött a szörtelenitö téma néha probáltam rafináltan vázlatolni ,hogy mien modszerek is léteznek ma már
2010. szept. 3. 16:35
17/33 A kérdező kommentje:
na tessék mégegy nyelvtanár.tudod szlovákiában másképp irnak, beszélének a magyarok
2010. szept. 3. 16:36
18/33 anonim 

válasza:

Hogy lehet valakit szeretni, mikor undoritonak talalod? Ez csak egy ugy kerdes, vagy nem ismered fel erzelmeidet.
19/33 anonim 

válasza:

Lehet,hogy újat mondok, de a lányok nagy részének van bajsza. Szóval nem csak a barátnőd ilyen "undorító". (Persze szerintem nem az.) Leszedi-tehát igényes rá. Akkor mi a gond? Szerintem csak annyi, hogy nem a borotva a legjobb módszer, hanem a gyanta, vagy szemöldökcsipesz. Ezekkel ritkábban kell szedni, és nem is szúrósan nő vissza.
20/33 A kérdező kommentje:
inkább ne oktas ki ........itt én vagyok a kérdezö
2010. szept. 3. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!