Női mell/mellkas szőrtelenítés?
Sajnos ebbe a kategóriába tartozom, elég sötét/látható/érezhető a mellkasomnál a szőr illetve a mellemen néhány szál.
Vannak akik esetleg hasonló cipőben járnak?
Vagy úgy akik értenek ehhez és tudnának valamit ajánlani hogy mivel szedjem le őket?
(Nyilván ezek nem egyik napról a másikra jöttek, csak most értem el azt a pontot az életemben hogy végre én is szeretnék "mutatni" valamit.Elég kínos amikor a keringoruha kivágása teret ad ennek a látványnak..és orvoshoz is járok csak..ez egy hosszú és másik sztori)
Praktikákat,tippeket szívesen fogadok :(
Hideggyanta csík. Arra ügyelj, hogy előtte szappannal alaposan mosakodj meg, ne legyen zsíros, nedves a bőröd. Ajánlott a gyantázás előtti lemosó használata.
Gyantázás után legalább fél napig ne érje víz, a maradék gyantát babaolajjal tudod letörölni.
Röviden ennyi.
Ne borotváld, ki fogsz pattogni. Ha profi megoldást akarsz, akkor kozmetikába jelentkezz be.
Nekem csak a bimbó volt az, de a mellkisebbítéskor kivágták azt a részt.
Előtte szemöldök csipesz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!