Megerősödött a szőr a hasamon/mellkasomon. Vissza lehet csinálni?
"Okos" 14-15 éveként elkezdtem leborotválni a hasam, illetve a mellkasom, ami miatt idővel megerősödött a szőrzet. Ma már nagyon unom az állandó borotválást (ha csak géppel is), és bánom, hogy belekezdtem.
Ha meghagynám nagyobbra, és utána legyantáznám, az megoldás lenne? Strandon végignézve férfiakat, gyenge szálú a szőrzetük, nekem nem. Ezt szeretném én is elérni.
Esetleg más megoldás?
Köszönöm.
Nem érzem annak, csak zavar.
A borotva nem erősíti a szőrzetet! Tév hit.
Ami miatt érezheted hogy több a szőrzeted, az amiatt is lehet hogy eltelt pàr év. A test és a szőrzet is változik.
A gyanta ritkíthatja igen, de nem 3 év múlva lesz látható eredmény. Sok idő kell neki.
Azért lett erősebb, mert időközben felnőttél és ha borotválod, ha nem, a szőrtüszők felnőtt korban erősebb szőrt növesztenek.
Nem értem mi a problémád a szőrrel. Egészséges tesztoszteron szintű férfiak szőrösek...
Persze "vissza lehet csinálni", de meddő leszel és csöcseid nőnek.
Ha meg a csajoknak akarsz tetszelegni, elárulom, 10-ből 9-nek kő keményen bejön az izmos-szőrös mellkas.
Egészséges nők is szőrösek amúgy.
Meg ja, sajnos ez a divat, aki nőként szereti a bőrt, az cseszheti.
Na ja... Egy csupasz férfi nekem pl nagyon kiábrándító
Egyik exem meg pl meg se kérdezte, szőrtelenített mindig
Kislány voltam még
De akkor se tetszett hogy ezt csinálja xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!