Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítő krémeket próbáltá...

Szőrtelenítő krémeket próbáltátok már?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy valóban működnek-e?!

Leginkább nekem a hasamra, mellkasomra kellene. De nem bánnám ha a péniszem körül is használható lenne..

Milyen hamar nől vissza a szőr?

Vagy esetleg van olyan ami végleg eltünteti? Ha használjátok, ti melyiket ajánlanátok?

2021. jún. 17. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Működnek, de krémben nincs olyan, ami végleg eltűnteti, egyébként kb annyi idő után nő vissza a krémmel történt szőrtelenítés után, mintha borotválnád.
2021. jún. 17. 22:19
 2/6 anonim válasza:
5%

Borotvát minden nap használnom kell, a krémet elég hetente

Pénisz körül nagyon vigyázz vele, párom is kipróbálta, csípett neki, azt mondta soha többet nem használja :D

2021. jún. 17. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Haználtam és működött, leszedte a szőrt, de a bőröm nem nagyon bírta. Emellett büdös és szerintem kicsit macerás használni, mármint borotválni gyorsabb. Kb. ugyanaddig fog tartani ennek a hatása is, mint ha simára borotválnád. Ez is csak a kinőtt szőrt szedi le, szóval többet nem is nagyon lehet tőle várni. Arra meg egyáltalán nem képes, hogy végleg eltávolítsa, egy gyantázás is jóval tovább lesz hatásos.

Intim területre nem használható, mert ott érzékenyebb a bőr, ez rá is van írva a csomagolására, de hason és mellkason szabad.

2021. jún. 17. 23:37
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Igen, próbáltam. Én szeméremdombomon is használtam, nagyajkakon már nem mertem. Szóval szerintem te is max a péniszed felett próbáld, és heréken ne.

Viszont fontos, hogy érzékeny bőrre valót vegyél, és a hatóidőt semmiképp se lépd át. Nekem a Veet vált be, és ráadásul nem is büdös.

Viszont ez csak leégeti a szőrt tövénél, tehát semmivel sem tart tovább a végeredmény mint egy borotválkozás.

2021. jún. 18. 07:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint a borotva, csak a szőrszálak vége nem lesz hegyes, nem szúr annyira. Egyébként 2 nap múlva pont olyan borostás. A másik hogy, rommá szárítja a bőrt. És még drága is.
2021. jún. 18. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:
A hasadat mellkaosdat inkább gyantázd. Boltba van meleg/hideg gyanta, jobban megéri azt használni. Ha nemiszervnél nem akarod gyantázni, veet szőrtelenítő krém. A többi márkáé undorító, csíp, büdös. De utána szúrni fognak a pici szőrszálak, én ezért nem szeretem.
2021. jún. 20. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!