Szőrtelenítő krémeket próbáltátok már?
Arra lennék kíváncsi, hogy valóban működnek-e?!
Leginkább nekem a hasamra, mellkasomra kellene. De nem bánnám ha a péniszem körül is használható lenne..
Milyen hamar nől vissza a szőr?
Vagy esetleg van olyan ami végleg eltünteti? Ha használjátok, ti melyiket ajánlanátok?
Borotvát minden nap használnom kell, a krémet elég hetente
Pénisz körül nagyon vigyázz vele, párom is kipróbálta, csípett neki, azt mondta soha többet nem használja :D
Haználtam és működött, leszedte a szőrt, de a bőröm nem nagyon bírta. Emellett büdös és szerintem kicsit macerás használni, mármint borotválni gyorsabb. Kb. ugyanaddig fog tartani ennek a hatása is, mint ha simára borotválnád. Ez is csak a kinőtt szőrt szedi le, szóval többet nem is nagyon lehet tőle várni. Arra meg egyáltalán nem képes, hogy végleg eltávolítsa, egy gyantázás is jóval tovább lesz hatásos.
Intim területre nem használható, mert ott érzékenyebb a bőr, ez rá is van írva a csomagolására, de hason és mellkason szabad.
Igen, próbáltam. Én szeméremdombomon is használtam, nagyajkakon már nem mertem. Szóval szerintem te is max a péniszed felett próbáld, és heréken ne.
Viszont fontos, hogy érzékeny bőrre valót vegyél, és a hatóidőt semmiképp se lépd át. Nekem a Veet vált be, és ráadásul nem is büdös.
Viszont ez csak leégeti a szőrt tövénél, tehát semmivel sem tart tovább a végeredmény mint egy borotválkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!