Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szóval sok a pattanások meg a...

Szóval sok a pattanások meg a mitaszerem, és semmisem használ tonicot is használok minden nap de semmi. Ajánlana valaki valami jó krémet, vagy akármit ami használ?

Figyelt kérdés
CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT! KÖSZI.
2010. szept. 1. 19:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kössz :D
2010. szept. 1. 21:58
 12/13 anonim válasza:
Az Aknesol-t én is csak ajánlani tudom, nekem is még anno ez vált be.
2010. szept. 2. 03:49
 13/13 pankuci2001 válasza:

Használj bőrradírt mondjuk hetente 2szer.bőrradír után használd a tonikot és ne kenj rá krémet mert a krémek zsírosak. a dm-ben vannak ilyen mitesszer tapaszok (azok elég drágák de nagyon jók) és vannak pattanásleszárító tapaszok is (ezek egész jól hatnak). ezen kívül nem ártana ha mondjuk havonta 1szer elmennél kozmetikushoz aki szépen kitisztítja a pólusaidat. a lényeg az hogy sose nyomkodd mert a kezedet nem tudod annyira letisztítani hogy steril legyen és a sebbe ha belemegy egy kis piszok akkor az begyullad gennyesedik stb..a hegek sokáig megmaradnak. ha már begyulladt a pattanás akkor betadinnal fertőtlenítsd le és arcszesszel szárítsd le.

Remélem ez majd segít...sok sikert!! :)

2015. júl. 28. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!