Ezek a termekek jok lesznek?
Nem, ez borzalmas.
A micellás viz nem arctisztító hanem sminklemosó. Ehelyett szerezz be egy parfüm, alkohol mentes gél állagú arctisztítót. Ilyen például a cerave márka.
Kell egy hidratáló krem, nem bb krém. Nagyon jó szintén a cerave vagy the ordinary. Fényvédőt is érdemes használni, mert a napsugárzás okozza a bőr öregedés nagy részét. Ez az alap rutin. Ki lehet egészíteni különböző hámlasztókkal, szérumokkal bőr probléma szerint.
Komolyan nem értem, hogy ma már a csapból is a tudatos bőrápolás folyik, még mindig képesek ilyen termékekből rutint csinálni.
És még csak csilliokat se kell rá költeni.
igaz, hogy a bb krém színezett hidratáló, de semmilyen módon nem váltja ki a hidratáló funkcióját, ez sminktermék
a micellás víz sminklemosásra való, ezt még utána vízzel le kell mosni
ha sminkelsz jó lehet, de ha nem sminkelsz egyáltalán akkor inkább egy habzó arclemosót használj, vagy mindkettőt, de a sima lemosó a sminket nem hozza le, oda kell a mici is vagy olaj
az aknesol igazából tömény alkohol, ehelyett inkább maszkos megoldásnak ajánlom az akneroxidot
arcradírt pedig ne,,,, mikrosérüléseket okoz a bőrödön, inkább használd el testre
tinj alaprutinnak ha semmi problémád nincs, akkor amit ajánlok:
Estére:
ha sminkelsz - micellás víz/olaj
habzó lemosó
ide lehet beilleszteni az akneroxidot, de ha nagyon nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor az aknesolt
hidratálókrém
Reggelre:
vízzel arcmosás/ habzó lemosó
+ fényvédő, de nem tudom a ráncok megelőzése mennyire fontos neked, viszont a sima víz ezt sem viszi le
arra figyelj, hogy ne legyen a termékekben alkohol, többet árt mint használ
illatanyagok/parfüm elkerülése is érdemes, de ha neked nem okoz irritációt akkor az nem olyan fontos:)
Borzalmas...
És normális márkájú terméket használj, ne drogériást.
Ne sajnálja kiadni egy krémért 5-8 ezer ft-ot.
Balea, garnier tipikus gagyi, olcsó márka.
(Előző voltam)
9
Valami értelmes indoklás suma beszólás helyett?
Az a vicces, hogy mindezt a "természetesség" jegyében teszi aki teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!