Lányok, nektek tetszik, ha egy férfi kopaszra nyírja a haját?
Figyelt kérdés
Olyan 1 mm-es vagy nullás hajon gondolkozom, mert az kényelmesebb, mint a hosszú haj. De bejön ez nektek? Vagy inkább azt szeretitek, ha egy pasinak középhosszú a haja?2021. okt. 2. 19:45
11/18 anonim válasza:
Nem. Kifejezetten a hosszabb hajú pasikra bukom.
12/18 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszettek soha a kopaszok. Azt szeretem, ha elég hosszú a pasi haja ahhoz, hogy bele tudjak túrni.
13/18 anonim válasza:
Kis költői túlzással, de elszomorodok ezektől a válaszoktól. Tök jó, hogy sokaknál azért nem jöhetnék szóba, mert idő előtt, fiatalon kezdtem el kopaszodni és ezért inkább borotválom a maradék hajamat.
14/18 anonim válasza:
#13 ha kopaszodsz, az más. Akkor már sokkal jobb lenyírni. Rém visszataszító, ha egy férfi erősen kopaszodik, de lejjebbről indulva hosszú, megritkult haja van.
15/18 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és az tetszik, ha egy lány kopaszra nyírja a haját.
16/18 anonim válasza:
A te döntésed, ne érdekeljen, más mit gondol.
17/18 Hanna S válasza:
Nem tetszik, a középhosszú jobb
18/18 anonim válasza:
15
Szerintem is nagyon szexi . Az én párom például kétnaponta kopaszra borotválja a fejemet. Először kicsit féltem hogy nem lesz nőies de meggyőzött és annyira örülök neki mert imádom a sima kopasz fényes fejemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!