A covid vírus miatt voltak karantén, addig ki milyen hajat nyírt magának?
Figyelt kérdés
Nők és férfiak is írhatnak de leginkább a nőkre vagyok kíváncsi. Jöhet bármilyen fajta és sztorit hogy mi miatt történt.
25/N (Anna)
2021. szept. 28. 17:27
21/42 anonim válasza:
Nekem amugy göndör hajam can(nem az egész ,csak a vége:)
Ilyen. [link]
22/42 anonim válasza:
Persze itt 10eves vagyok kb.
23/42 A kérdező kommentje:
Hűha csodálatosan szép vagy. Szabad kérdeznem most hány éves vagy? Mostani hajadról tudnál képet küldeni?
2021. szept. 28. 21:55
24/42 anonim válasza:
Köszönöm❤
17
Persze,megnézem van-e valami jo fotó ahol jol látszik a hajam:)
25/42 anonim válasza:
Hát nem találtam sajna egy fotót se ahol en rajta vagxok mostanaba (persze az alvó kikutyámrol van kb.1000😅)
Holnap mindenképp küldök🙂
26/42 anonim válasza:
*Vagyok
És bocsi a helyesírási hibákért
27/42 A kérdező kommentje:
Ohh semmi baj néha én is amikor gyorsan írok nem figyelek erre. Várom majd holnap akkor. Amúgy az a történet amit írtam arról jutott eszembe, jöhetnek az ilyen kísérletezések meg mondjuk kis korban a szülő ráerőltetett valamilyen frizurát vagy ők csináltak neked.
2021. szept. 28. 22:08
28/42 anonim válasza:
13/14 te itt tényleg magaddal beszélgetsz? :D
30/42 anonim válasza:
Szerintem az valaki tök más aki itt szórakozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!