Hogy tudnék fodrászt intézni?
Figyelt kérdés
Akik egyéni vállalkozók,ők otthon tudnak fogadni? Vagy esetleg én hívhatok házhoz fodrászt?
Nagyon kéne egy hajvágás jövő hétre. (Férfi frizura)
2021. ápr. 5. 02:52
1/8 anonim válasza:
A héten elvileg kinyithatnak, biztos sokan dolgozni fognak hétvégén is, próbálj meg időpontot kérni olyan helyen ahol már voltál. Viszont ha karanténban vagy, akkor nem fog elmenni hozzád senki.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok karanténban hanem be van zárva az egész ország. Nem úgy van hogy április 12-19 között nyitnak?
Akihez szoktam menni, nála 3 hét az előjegyzés "béke időben" is :S
2021. ápr. 5. 11:45
3/8 anonim válasza:
Jelenleg úgy áll a dolog, hogy április 8. után kinyithatnak a fodrász üzletek mivel a beoltottak száma eléri a 2,5 milliót. Tehát a hétvégen már fogsz tudni menni fodrászhoz. Ha nem kapsz időpontot a fodrászodtól, akkor próbálkozz meg valamilyek Barber Shoppal (időpontfoglalás: [link] ők dolgoznak hétvégén is 9-21 óráig, szóval biztos beférsz ha időben foglalsz időpontot. Az ár kicsit borsos (4-5 ezer egy hajvágás), de a szükség nagy úr.
4/8 A kérdező kommentje:
Ott is 4k, ahová szoktam járni. Lehet, h hétvége már picit későn van... Csajozni akarok, s ha már szarul néz ki a testem (#bezártminden), legalább a fejem legyen helyes.
2021. ápr. 5. 12:57
5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként a május 25 is április után van. Szóval kérdés: van már bármilyen rendelet, ami május 8-at jelöl meg hivatalosan?
2021. ápr. 5. 12:59
6/8 anonim válasza:
Igen, a Magyar Közlönyben már megjelent a rendelet, hogy április 8-ig tartanak a korlátozások ha addig eléri a beoltottak száma a 2,5 milliót (és nagyon úgy tűnik el fogja érni). Már kibírod ezt a hetet, nem hiszem hogy bárki elvállalna bírságot kockáztatva így hogy küszöbön a nyitás.
7/8 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy nem véletlenül vannak korlátozások?
8/8 A kérdező kommentje:
Amikor a helyi faszagyerekek este 10 kor duhajkodnak az utcán,akkor nem sok értelmét látom a korlátozásoknak. Mellesleg a fodrászatok vannak zárva, nem a lakóépületek...
2021. ápr. 5. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!