Anyukám nem engedi, hogy levágassam a hajam mit tegyek?
16 éves lány vagyok. Ha anyának mondom a hajamat állandóan azzal jön, hogy mindig ezzel csesztetem es elege van belőlem. Más ölni tudna ilyen dús, hosszú hajért, én meg csak így levágnám stb.
Engedélye nélkül elmenni off, mert nem adna rá pénzt, valamint nagyon dühös lenne. Szóba se állna velem napokig jobb esetben. Mit tegyek szerintetek? Pedig nem is olyan állig érő frizurát szeretnék...
Ha sose kezdesz el lázadni, egész életedben anyukád fog dönteni helyetted. Most csak a hajad, később eldönti helyetted, mit tanulj, hol dolgozz, hogy nem elég jó, akit szeretsz, de az unalmas könyvelő srác sokkal jobb férj lesz...
A te hajad, a te fejeden van, már nem kislány vagy. A te döntésed, hogy milyen frizurád van, mekkora hajat kell mosnod, fésülnöd, elviselned a melegben, ha becsípi a cipzár a kabáton.
Anyukád puffog pár napot? Tegye csak, neki is meg kell tanulnia, hogy nem egy agy nélkül létező játékbaba vagy, akit kénye-kedve szerint irányítgathat.
Nincs esetleg apa, nagynéni, nagyi, aki beszélhet vele, hátha úgy észhez tér kicsit?
Utolsó!
Igazad van, de ha ne adj isten mégis rosszul állna, anyám pálcát törne felettem, hogy ő megmondta, minek hisztiztem, faszán nézek most ki, gratulál nekem stb. mondatokkal...
Végül mi történt? Levágattad?
Ha még nem akkor szerintem ha eljutsz fodrászhoz 5cm-enként vágjatok belőle és úgy meg tudod nézni hogy mi áll jól, ott nem túl gyakori hogy valami nem állna jól :)
Na azóta rengeteget változott az elképzelésem. De anya végül mindent engedett. Vagyis engedett volna. 20 centit levágathattam a hajamból, valamint én szerettem volna kérni frufrut, de a fodrász szerint nem állna jól, de utána 1 héttel itthon levágtam magamnak és jól áll. Szóval végül minden meglett :D.
Nem egybe lett vágva az a 20 centi. 2 voltam fodrásznál, az elsőnél levágott valamennyit, aztán utána újra vágott még többet. Most másodszor meg nem vagattam már olyan sokat max 5 centi volt.
Szóval otthagytam. Miért kérdezed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!