Nem vagytok barna foltosak a sok szolitól/napozástól?
31 éves vagyok és minden évben megyünk nyaralni. Most is szépen lebarnultam, és mindenhol tele lettem szabálytalan sötétebb foltokkal az arcomon és a homlokomon:(
Nektek volt ilyen elmúlt?
Most rászoliztam még erősebb lett:( Mivel a folt egyre sötétebb lesz, ezért abbahagytam a barnulást és vettem EVELINE fehérítőkrémet. Ezzel kenegetem.
Elmúlik valaha?
Sajna nekem is van, én 30 vagyok.
Lehet hogy korral jár sajnos...
Nem tudom, van-e gyereked, de nekem pl. a szülés óta változott, és én sajnos szedek gyógyszert, és ez is közrejátszhat... 1-2 éve kezdődött, de nekem a karomon és a kézfejemen vannak.
Ez az Eveline krém segít neked?
Szia!
Sajnos tényleg májfolt. Sajnos még a kozmetikusok sem tudják eltüntetni, max. halványítani, de amint újra nap éri a bőrödet újra megsötétedik. Mindenféle képen a májfoltot 100%-os napfényvédővel kend be (gyógyszertárban tudsz venni)
Meg kéne próbálni (ha ez a gond), kiiktatni azokat a dolgokat az életedből, amik májfoltot okozhatnak. Itt felsorolok pár dolgot:
-Fogamzásgátló
-Terhesség
-Rossz fogak, növő bölcsességfog
-Napozókrém (ált. fényérzékenyítő hatóanyagot tartalmaznak a szebb barnulás érdekében)
-Gyógyszerek (kedélyállapot javítók, nyugtatók, antibiotikumok)
-Szteroidok
-Pajzsmirigy
Így elsőre ennyi...
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!