Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem vagytok barna foltosak a...

Nem vagytok barna foltosak a sok szolitól/napozástól?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok és minden évben megyünk nyaralni. Most is szépen lebarnultam, és mindenhol tele lettem szabálytalan sötétebb foltokkal az arcomon és a homlokomon:(

Nektek volt ilyen elmúlt?

Most rászoliztam még erősebb lett:( Mivel a folt egyre sötétebb lesz, ezért abbahagytam a barnulást és vettem EVELINE fehérítőkrémet. Ezzel kenegetem.

Elmúlik valaha?

2010. aug. 31. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
A bőrák nem gyógyítható.
2010. aug. 31. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajna nekem is van, én 30 vagyok.

Lehet hogy korral jár sajnos...

Nem tudom, van-e gyereked, de nekem pl. a szülés óta változott, és én sajnos szedek gyógyszert, és ez is közrejátszhat... 1-2 éve kezdődött, de nekem a karomon és a kézfejemen vannak.

Ez az Eveline krém segít neked?

2011. jún. 23. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
27 éves vagyok és most vettem észre, hogy ahol a legjobban megfog a nap, ott nagyon enyhén látszik pár sötétebb barna pici foltok, de szerencsére nem feltűnő egyáltalán, viszont számomra ez nem megszokott, mert még ilyenem az évek során nem fordult elő...lehet, hogy túl erős az UV sugárzás és azért van ez? De abba is belegondoltam már, hogy öregszem és azért...félek, hogy nehogy eldurvuljon. Most még azt mondom ez semmiség, csak ha nagyon megnézem, akkor látom, hogy nem olyan, mint régebben volt.
2011. jún. 23. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
ezt mályvafoltnak hívják!! és sose múlik el, meg krém sincs rá...
2011. jún. 23. 19:22
 5/5 Barbara (Shana) ***** válasza:

Szia!

Sajnos tényleg májfolt. Sajnos még a kozmetikusok sem tudják eltüntetni, max. halványítani, de amint újra nap éri a bőrödet újra megsötétedik. Mindenféle képen a májfoltot 100%-os napfényvédővel kend be (gyógyszertárban tudsz venni)

Meg kéne próbálni (ha ez a gond), kiiktatni azokat a dolgokat az életedből, amik májfoltot okozhatnak. Itt felsorolok pár dolgot:

-Fogamzásgátló

-Terhesség

-Rossz fogak, növő bölcsességfog

-Napozókrém (ált. fényérzékenyítő hatóanyagot tartalmaznak a szebb barnulás érdekében)

-Gyógyszerek (kedélyállapot javítók, nyugtatók, antibiotikumok)

-Szteroidok

-Pajzsmirigy

Így elsőre ennyi...

Szép napot!

2011. jún. 23. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!