Hosszú hajúak! Ti mit csináltok, hogy kb a legalsó 10 centi a hajatokból nem úgy néz ki, mint a seprű?
használj rá hajvégápoló olajat,attól valamivel jobb lesz
De én igazából úgy oldottam meg,hogy beszineztem a hajam.Hasonló a szine,mint az eredetinek és szép fényes és puha tőle a hajam és nem ilyen szálas a vége.(ráadásul a hajszinező mégcsak nem is károsítja)
nekem is hullámos én sem használok semmit de nekem meg van egy olyan tincsem ami nagyon száraz és ápolatlannak tünik(mert nekem talán a garbós ruhák kidörzsölik vagy mi nem tudom )
de nekem most van az avonból száraz hajra szérum azt próbálom hát maj még nem tudom segít-e
Szia!
Nekem is ez volt a bajom. A gliss Kur pumpás balzsama segített. Dm-ben lehet kapni, egy flakon 1 ezres, de nekem elég sokáig jó.
2. vagyok
Én palette Color & gloss hajszinezőt használok,ilyen rózsaszín a doboza és nagyon jó még az illata is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!