Hogyan, milyen módon szoktatok hajat mosni?
Kádban fekve bevizezem aztán ilyen fekvő ülésben megmosom, öblítéshez megintcsak fekszem.
Ha zuhanyzom, össze vissza döntögetem a fejem🤷♀️
Lapocka alá érő hajam van. Úgy szoktam, hogy a kádba befekszek, beáztatom a hajamat is. Aztán megmosom samponnal és leöblítem a kádba a víz alatt amennyire csak tudom, majd óvatosan ki nyomkodom a végéből a felesleges vizet. Felteszem a balzsamot a hosszára és a végekre, leengedem a vizet. Letusolok zuhannyal és a végén kimosom a balzsamot és átöblítem a hajam többi részét is mégegyszer.
Ha rakok fel pakolást, akkor általában csak tusolok. Simán hátrafelé leöblítem zuhannyal, majd sampon, utána balzsam, tusolás, mégegy öblítés.
Kád felett előrehajolva csak akkor szoktam ha festem. Ilyenkor kiöblítem, samponozom, aztán balzsam és öblítés.
100%ban ugyanígy csinálom én is :D
Sajna nincs kádunk:(
Zuhanyzóban térdelve előre hajolok,ugy besamponozom,aztán hátra dőleve leöblitem.
Váll fölött 2 cm-vel erő,vastag,dús,világosbarna hajam van👩🏽
En a zuhanyzaskor szoktam megmosni a hajam sztm az a legegyszerubb.
Néha szoktam úgy hogy kád fölött elorehajolva hogyha sietek valahova vagy már túl zsíros.
Egyébként nekem kozephosszu sotetbarna a hajam alapból göndör de mindig egyenesre vasalom.
Csak a kádban ülve hátrafele nem opció?
Én úgy szoktam, és hátam közepéig ér a hajam.
Te unalomból jársz fel írogatni NTBS ?
Ennyire nincs kivel beszélgetni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!