Hogyan, milyen módon szoktatok hajat mosni?
Tusolás közben, hátrahajtott fejjel. Azt hittem mindenki így csinálja, egyszer kellett kádba hajolva megmosnom, borzasztó volt, a hátam három napig kivolt utána.
Rövid hajnál lehet működik, de az enyém majdnem a fenekemig ér és rengeteg, a súlyától azt hittem elroppan a nyakam. :D
Zuhanyzás közben ketté választom és igyekszem csak a hajtöveimet behabosítani samponnal, utána lemosom és a hajvégekre balzsamot kenek. Amíg az áll, addig megborotválkozom és megmosakszom máshol és kb 5-10 perc múlva öblítem le. Aztán betekerem törülközőbe és ha tehetem, hagyom magától megszáradni, ha nem, akkor meg langyos levegővel átfújom.
3-4 naponta szoktam hajat mosni, közötte néha használok szárazsampont, hogy ne nézzen ki nagyon hányásul a hajam.
Kád, előre hajolva.
Derékig érő hajam van, nincs frizurára vágva, be szoktam fonni.
belefekszem háttal a kádba, jól kiáztatom, utána a sampont is úgy mosom ki, majd leeresztem és a sampon maradékát meg a balzsamozást már zuhannyal
(viszont ez nekem rituálészerű, ráérős mert csak hetente mosom)
Kád mellett állva. :)
Csak az öblítéshez hajolok a kád fölé.
De ha olyan helyen vagyok, ahol van állózuhany, akkor ott a zuhany alatt hátrafelé hajolva. Sajnos otthon csak kád van. A nyaralóban van állózuhany, vagy utazáskor, uszodában stb.
Fodrászhoz ritkán járok, olyankor ülve, hátrahajtva mossa meg.
Hosszú, majdnem derékig érő hajam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!