Milyen az intim gyanta?
Figyelt kérdés
Még soha nem mertem elmenni intim gyantáztatásra, mert szégyenlős vagyok. Meg nem is tudom, hogy mekkora kell, hogy legyen a szőr, vagy hogy hogyan működik az egész. Meg kb. mennyibe kerül Budapesten (lábgyantával együtt)? Meg szeretném lepni a páromat születésnapjára. :)2008. dec. 10. 22:30
11/14 anonim válasza:
Bocsi a "gyors" válaszért, Én Szigetszentmiklóson dolgozom! Nem szeretnék itt reklámozni (nem is tudom, lehet-e?!), de ha írtok privi emailt, megírom az elérhetőségeket!(egyszerűség kedvéért-honlapom is van...!)
12/14 anonim válasza:
Erősen gondolkozom, ki kellene próbálni.
13/14 anonim válasza:
milyen "pózba" kell lenni hogy ott alul lelehessen szedni rendesen??
14/14 Möszi24 válasza:
szerintem cukorral az intim gyanta kevésbé fájdalmas. nekem 3 éve csak azzal szedik, és baromira megritkult, nem is fáj már. van budán a széna téren egy időpontfoglalás nélküli szalon (skintim), tök jól csinálják az intim gyantát, alaposak és gyorsak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!