Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen az intim gyanta?

Milyen az intim gyanta?

Figyelt kérdés
Még soha nem mertem elmenni intim gyantáztatásra, mert szégyenlős vagyok. Meg nem is tudom, hogy mekkora kell, hogy legyen a szőr, vagy hogy hogyan működik az egész. Meg kb. mennyibe kerül Budapesten (lábgyantával együtt)? Meg szeretném lepni a páromat születésnapjára. :)
2008. dec. 10. 22:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Fájdalmas :D Amúgy változó, hogy mennyit kérnek érte. Intim gyantát nem minden kozmecicus vállal. Olyan 1000-2000 ft-ba fog fájni kb :) A szőr meg minél hosszabb, annál jobb. Borostával ne nagyon menj el kiszedetni, mert esélytelen :DD

Párodnak boldog szülcsit :) Biztos szép estétek lesz :)

2008. dec. 10. 23:04
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ne aznap menj el gyantáztatni amikorra "már kell" :)) hanem előtte pár nappal, nyugi addig nem nő ki újból, csak aznap még lehet kicsit piros vagy fájhat. stb.
2008. dec. 11. 01:42
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

en is nagyon feltem.

eloszor is: nem kell levenni a bugyit, hanem felrehuzogatod, neha belesel, es mondod, hogy jo e (ha egy csikot akarsz, en mindig csak igy csinaltam, valami legyen mar)

3 hetente egyszer eleg, tolem a kozmetikus lab+intimért 3000-3500at szokott kerni kb

erdekes, de nekem kevesbe faj, mint a lábgyanta, mivel a labgyantat azt ilyen papirral lehuzos izevel csinalja, az intimgyanta meg gyanta-gyanta, amit felken.

en is nehezen szantam ra magam, de egyaltalan nem bantam meg!

2008. dec. 11. 04:54
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Hát a bajusz gyanta nekem jobban fáj, mint az intim gyanta. Pedig én az egészet leszoktam szedetni. Viszont utána nagyon sokáig puha és sima lesz! Csak figyelj majd arra,hogy a testradírozásnál ne hagyd ki azt a területet sem, hogy ne nőjön be a szőr a bőröd alá...

Eleinte én is zavarban voltam gyantázáskor, de aztán rájöttem, hogy nem én vagyok az egyedüli ezzel a kéréssel, és látott már a kozmetikus "olyat" :) Egyébként nekem is a bugyi elhúzós, gyanta felkenős módszert csinálja. Ma már tudom, hogy mikor hogy kell helyezkedni, mit hol fogni (meg kell feszíteni a bőrt!), hogy szépen lejöjjön a szőr és a gyanta. Talán az első egy-két húzás fáj, de utána már úgyis szinte "elzsibbad" és nem fogod annyira érezni (legalábbis nekem már meg sem kottyan). Az is igaz,hogy ne sörtével menj gyantáztatni, és utána is bírd ki, hogy nem borotválod, mert a gyanta után ritkább lesz és nem olyan viszketős-szúrós, mint borotválás után... arról nem is beszélve, hogy a sokadik gyanta után, már tényleg nem fog úgy fájni, mint ha borotválás után mentél volna el...

Ja! És az én kozmetikusom annyira alapos, hogy utána még csipesszel is szed ki egy-két rakoncátlan szőrt! (bár ezt te is megtudod otthon csinálni, amikor kezd nőni..)

Próbálkoztam azzal is, hogy saját magam gyantázom le...huh de inkább nem részletezem! Nem mertem magamnak lehúzni, majd nem összeragadtam :))

Szóval sok sikert és bátorságot!

2008. dec. 11. 09:50
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Hadd kérdezzek én is itt valamit: legeslegalul hogyan szedi le? Nem fáj az iszonyatosan? Hiszen ott...hát már javában az intim testrész van.
2008. dec. 11. 11:36
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

harmadik valaszadó vagyok

ott is gyantaval :D

amugy nem faj, meg kozben beszelgetunk, nem figyel ra az ember

meg annyi, hogy nekem utana a labam be szokta kenni, meg puderezni, fennt "csak" puderezi picit a hajlatokban

2008. dec. 11. 13:00
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

De az intim gyantahoz megis mekkora legyen a szor? Borotvalkozas utan mennyi idovel kell elmenni, vagy hogy mukodik?

En is kiprobalnam, de mekkora szorrel menjek, ez itt a kerdes, aki tudja, irja meg, legyszi.

2008. dec. 11. 13:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szóval: a legeredményesebben leszedhető hossz: 4-5 mm! Legkellemesebb mézemulziós szőrtelenítővel (lehet, h jó a cukorpaszta is, azt nem ismerem), jómagam ezt használom, jó szívvel ajánlom, mivel az alkalmazási technikája miatt sokkal kellemesebb vele a művelet! (Többet: sensx.hu) Én bugyiban gyantázok, így jobban érzik magukat a vendégek, de ha alaposabban megvizsgálod magad "ott", láthatod, h csak a nagyajkakon van szőr, amit izmosabb, vastagabb bőr fed, és nekem pont u.olyan bőrfelület, mint mondjuk a hónaljad! Nem az "aljadat" figyelem szőrtelenítéskor, hanem a szőrt, tehát szégyenlősködésre semmi okod!!! A műveletkor Te magad húzod beljebb a bugyidat, de csak annyira, h a szőrrel fedett terület látszódjon ki csak, nem a teljes puncid, és segítesz megfeszíteni a bőrt, mert akkor sokkal kellemesebb és sikeresebb leszedni a szőrszálakat! Kis területenként haladunk lentről fölfelé, míg le nem szedjük akár az egészet, v. ha szeretnéd, egy kis csíkot is hagyhatunk fent. Az ára nálam 1100.-.

Remélem tudtam segíteni és egy kis bátorságot adni hozzá!

Egy kozmetikus

2008. dec. 12. 08:46
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
utolsó válaszoló! Hol dolgozol?
2008. dec. 12. 14:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Na, ez engem is érdekelne! :) Rögtön mennék is hozzád... Szóval, hol vagy megtalálható?
2008. dec. 12. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!