Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vágta már barát/barátnő a...

Vágta már barát/barátnő a hajatokat? Milyenre sikeredetd? Részleteket légyszi

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

ez téged mi az istenért érdekel? olyan hihetetlen dolgokra kíváncsiak itt az emberek egy vadidegen magánéletéből, hogy az elképesztő...

na de ha már ítt vagyok, válaszolok: nekem még nem fordult elő ez

2010. aug. 30. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden bnőmnek én vágom, festem, tetoválom a haját.

Mindenki azt mondja hogy rohadt jól csinálom.

És persze ingyen, szóval nagyon örülnek neki.:)

2010. aug. 30. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Én csak magamnak.Nem engedném hogy barátnőm hozzányúljon:D
2010. aug. 30. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Barátnő még nem, csak kisebb koromban anyukám. Na ő is tudott érdekeseket alkotni :D Csak egy sima egyszerű egyenes frufruról lett volna szó, ehelyett ferde, cakkos, minden lett, csak egyenes nem :)

És jól belevágott a szemöldökömbe is véletlen, egy darabig egy nagy lyukas folttal mászkáltam a szemöldökömben:D:D (Ami feltünő volt, mert sajnos fekete, akkor még vastag szemöldököm volt)

Már másnak nem is engedem, hogy rajtam barkácsoljon. Magamnak viszont nagy lelkesedéssel vágok tépett hajat, frufrut:D Az elején sokszor béna lett, de már tök jóra szokott sikerülni.

2010. aug. 30. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindig egyik bnőm vágja a hajam, festi is. :D Tuti jó.

A fodrászok tetvek, mindig elcseszik direkt a hajam. ^^. -.- Utálom őket.

2010. aug. 30. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Komolyan már én is kezdem azt hinni, hogy direkt vágnak hülye hajat. :D Azért is kezdtem magamnak vágni, mert ott hagytam egy rakás pénzt, hogy utána hónapokra elcseszett fejem legyen. Hiába magyarázom, vagy képet mutatok, olyan nyanyás hajakat csináltak nekem.. Pedig 20 éves vagyok, de 10 évet öregedtem fodrászat után. Meg azok a beszárítások..

Bocs, hogy off voltam:P

2010. aug. 30. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Én vágtam már barátnőmnek hajat, 16 évesek lehettünk kb.

Nagyon sírt utána.

2010. szept. 26. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Itthon a lány tetsvéreimmel egymásnak vágjuk, de nem fazont, csak a végéből mindig annyit, amennyit kell. Apunknak meg a géppel toljuk le.
2014. máj. 16. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Azóta a legjobb barátnőm vágja a hajam, mióta a fodrász állig érő haj helyett fülig érőt vágott...
2014. máj. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!