Rossmannban vagy Dmben van parfümmentes arcradír?
Figyelt kérdés
Savazni nem szeretnék, ezért konkrétan szemcsés arcradír érdekel.2021. aug. 24. 22:12
1/4 anonim válasza:
Biztos van. De szabad tudni miért nem kémiai hamlasztot inkább? A szemcsés nagyon rossz a bőrnek. Én Notinorol rendeltem 1500Ft körül egy ilyen gélt. Szemcse nélküli, nedves bőrbe kell masszírozni, és leszedi bőrnek az elhalt részét. Nagyon jó. Én inkább azt ajánlanám, mert nem káros annyira mint az a sok Szemcse ami felserti a bőröd ott is ahol nem kell
2/4 A kérdező kommentje:
Azert nem, mert olvastam,hogy azután minden nap fényvédőzni kell napi többször. Többféle aptejet hasznaltam már és az arcom mindtől fulladt meg, kipattanasosodott. Nem szeretnék ezzel foglalkozni,valamint tobb tízezreket elkölteni,hogy találjak a bőrömnek megfelelő fényvédőt.
2021. aug. 25. 05:45
3/4 anonim válasza:
En a hetvegen bukkantam egy uj markara a rossmannban. A neve Feel Free. Micellas vizet es a szemkornyekapolot vettem meg belole. Azonnal beleszerettem. Szep csomagolas es nagyon jo termekek. A rossmanban lattam, hogy van arcradirja, amirol a kremmanian a velemenyeknel azt irtak rola, hogy nagyon apro szemcses es kellemes hasznalni. :) En meg nem probaltam, de ha elfogy az itthoni tuti veszek egyet majd kiprobalni. :)
4/4 anonim válasza:
Ezzel csak ártasz a bőrödnek. Pedig az egész bőrápolásnak az alapja az SPF, anélkül hiába kensz rá bármit. La Roche Posay Shaka és a Garnier 50+ fluid nem fullasztó. Emellé egy gyengéd kémiai hámlasztó hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!