Legjobb parfüm- és szulfátmentes sampon és balzsam?
Ami kifejezetten hipoallergen az a faith in nature ilyen jellegű termékei. Meg nem próbáltam, de szoktak őket dicsérni.
Amúgy szulfátos samponra mindenképp szükség van a mélytisztitas miatt. Erre szerintem az uriage ds kímélő samponja tök jó. A második meg mehet szulfat és egyéb minden mentesnek.
A dm med samponja is teljesen jó.
Én egy ideje második mosasnak arclemosót használok(dm med arclemosó) és az is jó erre. Kell utána balzsam, de ebben a szerepben is jól működik.
DM Balea Med Ultra Sensitive sampon. Elvileg van balzsamja is, de sosem találtam.
De a sampon szuper! Jól habzik, mindenmentes. Mostanában koffeint keverek bele.
3-as vagyok: a balzsam nehéz ügy, én azért nem használok, mert nem találok menteset.
Inkább rövidebbre vágattam a hajam, így nem kell.
Nekem kicsit lejjebb ér, mint a mellem, de nagyon mell felé már nem szeretném vágatni, meg a kerek arcformámat kicsit szélesítené is, ha pl. vállig érő hajam lenne.
Ha esetleg valamikor találsz egy jó mentes balzsamot, akkor azt megosztanád majd velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!