Hidratáló krém mennyi idő alatt szívódik be az arcbőrbe?
Tehát arctisztítás-krémezés után mennyi idő teljen el, hogy egy esetleges hideg vizes öblítéssel ne mossuk le a krém rétegét?
Percek vagy órák alatt szívódik be a krém?
Szóval ha órák múlva mosnék hideg vízzel arcot (mert pl. meleg van, vagy neadjisten sírás után), akkor már lehet?
Ezt a hozzászólást nem értem:
18.
Reggel csak vízzel mosom le és arra teszem a naptejet mert este az ágyban nem dolgozom vagy mocskolódik be a bőröm szóval kétszer, de ha háromszor csinálnám az is oké, de reggel fölösleges lemosni az esti aktívokat hacsak álmodban nem egy bányában dolgozol
Szóval ha reggel arcot mosunk sima vízzel, az előző esti krém maradványait lemossuk, vagy nem?
Bocsi, ha értetlen vagyok.
Ok! :) De akkor nappal a reggel felkent hidratálót sem teljesen mosom le egy későbbi vízöblítéssel? Vagy mivel a nappali krém könnyebb állagú. mint az éjszakai, ezért azt lemosni is könnyebb?
A törölközővel mindig csak finoman törlöm meg az arcomat öblítés után, ha ez is számít.
Tudom, régi kérdés, de most elolvastam még egyszer a válaszokat.
Szóval ha jól értem, akkor ha megmosom vízzel az arcom (de nem törlöm meg, vagy csak nagyon finoman törlöm meg), akkor nem jön le az előzőleg pár órával felkent krém/naptej, de ha megmosom az arcom vízzel és meg is törlöm, akkor viszont lejön a krém/naptej. Erre gondoltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!