Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a reggeli arctisztítás...

Ha a reggeli arctisztítás (arclemosó, tonik, krém) után fél órával hideg vízzel megmosom az arcom (felfrissülés céljából), mennyire befolyásolja a krém hatását?

Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 08:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én szeretem nyáron napközben is kicsit leöblíteni az arcom, ti nem szoktátok? Nekem ez a furcsa, bevallom.

Úgy értem, hogy reggel megcsinálom a reggeli rutint, napközben ha szükségét érzem, hideg vagy langyos vízzel gyors arcmosás (felfrissülés céljából, inkább csak délután, de ha nagyon meleg van, néha délelőtt is) majd lefekvés előtt az esti rutin.

2021. aug. 20. 10:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Főleg ha rohanás van vagy ilyesmi, utána jólesik a hideg vizes arcmosás (ilyenkor napközben nem használok lemosót, csak sima vizet).
2021. aug. 20. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor újra fel kell kenned a krémet.
2021. aug. 21. 10:44
 14/15 A kérdező kommentje:
De pár óra alatt nem szívódik be teljesen a bőrbe?
2021. aug. 21. 11:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt szívódik annyira be, hogy a vízzel ne lehessen lemosni? Én azt hittem, akár néhány perc alatt (normál nappali krém).
2021. aug. 23. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!