A Nivea olajos lemosóját mivel helyettesítenétek?
Már kivonták, úgyhogy ebből már nem fogsz tudni többet venni, max ha valahol maradt még belőle raktáron. Megnéztem neked és Notino-n még van, ha szeretnél venni még párat. Boltban már a lila szőlős nincs, de rózsaszínű van, esetleg azt is kipróbálhatod.
Ha más, nem rendelős márka kell, akkor az Yves Rocher arctisztító olaját tudom még ajánlani. Igaz, ez drogériában nincs, de nagyobb városokban van üzlet és akkor nem kell rendelni. Teljes áron drága, de 40% kedvezménnyel már megéri (ha kérsz törzsvásárlói kártyát, akkor cserébe szoktak adni képeslapokat, amiket be lehet váltani kedvezményre és vásárlás melé járó ajándékra)
mivel próbáltad lemosni a babylove olajat? én babylove waschbalsammal tisztítok másodiknak, és nagyon könnyen maradéktalanul lehozza az olajat
az pedig, hogy a micellás víz nem opció mert nem sminkelsz hülyeség. nem csak akkor használhatsz mici vizet ha sminkelsz, a fényvédőt ugyanúgy le kell szedni, amire nem sokszor képes a 2. lemosó teljesen, ezért kell egy olaj vagy micellás víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!