Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Nivea olajos lemosóját...

A Nivea olajos lemosóját mivel helyettesítenétek?

Figyelt kérdés
Jelenleg a lila flakonos szőlőmagolajos lemosóját használom dupla tisztítás első lépéseként. A baj csak az, hogy drogériákban ezt a fajtát nem nagyon lehet kapni, legutóbb még télen vettem a Müllerbe. Lehet, hogy ki fogják vonni vagy mittudomén. Sminkelni nem szoktam, tehát a micellás víz nem opció. A többi babaolajat (Babydream, Babylove stb.) pedig nagyon nehéz lemosni. Tud valaki valami jó alternatívát? Amit nem kell rendelni, és könnyen beszerezhető, és beleillik a tudatos bőrápolásba, tehát parfum-, illatanyag- és más szemétmentes.

#arctisztítás #Nivea #olajos lemosó
2021. jún. 11. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Már kivonták, úgyhogy ebből már nem fogsz tudni többet venni, max ha valahol maradt még belőle raktáron. Megnéztem neked és Notino-n még van, ha szeretnél venni még párat. Boltban már a lila szőlős nincs, de rózsaszínű van, esetleg azt is kipróbálhatod.

Ha más, nem rendelős márka kell, akkor az Yves Rocher arctisztító olaját tudom még ajánlani. Igaz, ez drogériában nincs, de nagyobb városokban van üzlet és akkor nem kell rendelni. Teljes áron drága, de 40% kedvezménnyel már megéri (ha kérsz törzsvásárlói kártyát, akkor cserébe szoktak adni képeslapokat, amiket be lehet váltani kedvezményre és vásárlás melé járó ajándékra)

2021. jún. 11. 14:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, ettől féltem, hogy minden jó dolgot megszüntetnek, nem értem miért jó ez nekik. Azt a rózsaszín sz@rt én inkább hanyagolnám, nálam már nem fér bele, tele van minden szennyel. És nagyon drágát sem akarok.
2021. jún. 11. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ragaszkodsz az olajos állaghoz? Mert én a Clinique Take the day off balzsamra váltottam le ezt a nivea olajat, és ég és föld a különbség. Nyilván nem egy árkategória, viszont nagyon kevés kell belőle, szóval a 30ml-s verzió is elég kiadós. Nekem abszolút szerelem lett, vissza nem megyek olajra ezek után az tuti :D Ha belegondolsz, egy szérum is 30 ml és 3000 forint körül mozog, én azzal győztem meg magam, hogy ha arra nem sajnálom, pont a tisztításra sajnálnám, ami az egyik legfontosabb lépés?
2021. jún. 11. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:

mivel próbáltad lemosni a babylove olajat? én babylove waschbalsammal tisztítok másodiknak, és nagyon könnyen maradéktalanul lehozza az olajat

az pedig, hogy a micellás víz nem opció mert nem sminkelsz hülyeség. nem csak akkor használhatsz mici vizet ha sminkelsz, a fényvédőt ugyanúgy le kell szedni, amire nem sokszor képes a 2. lemosó teljesen, ezért kell egy olaj vagy micellás víz

2021. jún. 12. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!