Férfiból vagyok! Mik az arctisztítás lépései,mit vegyek a DM-be?
Szerintem nem kell túlzásba vinni,én a dm-ből a 900 forintos Sheinz arc és szakállemosót,egy arcradírt(az a bio nyomós tubudos vagy himalája mogyorós)meg egy arckrémet ha kiszáradna a bőröm,nivea vagy loeral. Nem használom őket olyan gyakoki rendszerességgel.
Szakállamra néha dm-es szakállolaj,de kb. annyi,nincs akkora szakállam,hogy olyan sok minden kelljen rá.
20f
Mindenképp meg kell nézni az összeteveőit a termékeknek..erről utánba tudsz olvasni hogy mit kell kerülni.
Az alap bőrápolasi rutin:lemosas,hidratálas,fényvédelem.
Lemosó pl Cerave,Geeg&Gorgeous Jelly Joker,La Roche Posay
Hidratáló pl Cerave,The Ordinary,La Roche Posay
Fényvédő ebből 50 faktoros kell.Rossmann cagy dm sajatmárkas fényvédője is jó.
Dm:Sundance kids naptej 50es
Rossmann:Sunozon med sonmengel 50es.
Vagy La Roche fényvédő vagy Eucerin.
Este:dupla lemosás.
Első lépés olajos lemosó,utánna pl a Cerave lemosója.Utánna pedig a hidratáló használata.
Ha van még egyébb bőrprobléma akkor használhatsz még rá termékeket,de a 3 lépéses rutin:lemosó,hidratáló,fényvédelem fontos.
Arcradírt,szappant ne használj az arcodra.Nem tesz jót neki.
Az összetevőknek mindenképp olvass utánna hogy mi nem jó.
Pár oldalt leírok akar instán tiktokon vagy fbn megtalálod
TP makeup,Skinsmart,skinsbyvivi,bloomroombeauty,helloskin.hu,okosszépség,skincare for you,
glowskin kincso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!