Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyanokat kérdezek, akik haja...

Olyanokat kérdezek, akik haja zsírosodásra hajlamos: van olyan sampon, ami kicsit is segít?

Figyelt kérdés
Nekem a fejemen zsírosodik be 2 nap után a haj. Hosszú hajam van, a többi rész egy hétig is szép lenne mosás nélkül. Szóval a fejemen levő részt szeretném kitolni 1-2 nappal.
2010. aug. 29. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hintőpor.

Be borozod a fejbőröd és a töveket éjszakára, reggel alaposan kifésülöd. Ez felszívja a zsírt.

2010. aug. 29. 09:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
:D:D:D Bocsika *beporozod. De akár be is borozhatod, biztosan az is jó :D
2010. aug. 29. 09:38
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem a schauma vagyh kell leirni segitett zsiros hajra. de a baba samponokis jók szerintem vagy gliss kur
2010. aug. 29. 09:46
 4/11 anonim válasza:
Faith in Nature - kakaós. A többi samponjuk is jó rá, csak pont az nem, ami zsírosodásra való lenne elvileg. :D De komolyan, a rozmaringosuk lenne jó zsíros hajra, ahhoz képest, attól nem zsírosodott kevésbe. A kakóstól például meg kevésbé zsírosodik nekem. Azt mondják, sütét hajra való, de az én világos hajamra is tökéletes, nem lett tőle sötétebb. Arra vigyázz, hogy a tajtékvirágos meg a tengeri hínáros az elején büdi (fura növényszagú), de ha hagyod kipárologni a szagát, akkor már csak jó illat marad. Viszont ha mosás közben büdi is (növény szaga van), akkoris ha lemosod és megszárad, utána már nem érződik. Viszont a kakaósnak isteni az illata is.
2010. aug. 29. 10:46
 5/11 anonim válasza:
Ja, egyébként ezt a Faith in Nature-t gyógyszertárakban, bioboltokban lehet kapni. Egyébként nem biosampon, csak ökosampon, vagyis a környezetet nem szennyezi, ha belemegy a csatornába.
2010. aug. 29. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Vehetsz esetleg száraz sampont, és azt használhatod a fejed tetejére... olyasmi az is, mint a hintőpor, csak direkt hajra való :)
2010. aug. 29. 11:37
 7/11 anonim ***** válasza:
bocsi az offért. :D de a Faith in Nature sampon mennyibe kerül?:D
2010. aug. 29. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Fruit & Fresh exotic nekem nagyon bevált, meg az olcsó 100 forint körüli csalánsampon amit kocsimosáshoz vettünk.
2010. aug. 29. 13:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Huhh köszi a tippeket, jöhet még. :)

Csalánsampont meg Schaumát próbáltam, nekem nem használt.

Fruit & Fresh exoticot meg Faith in Naturet kipróbálom. ;)

Ja és szárazsampont is használtam, de én reggel tettem rá a hajamra és mindig rajta maradt egy kevés. :Đ Köszi a felvilágosítást első, hogy este kell. :)

13:06 : netbio.hu 1448ft-nak ír 250ml kakaós Faith In Naturet.

2010. aug. 29. 15:04
 10/11 anonim ***** válasza:
ohh köszi szépen. :D rendelek is egyet. :D a 06os voltam. :D
2010. aug. 29. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!